پلتفرم آرتجميل دوبي فراخواني براي مشارکت هنرمندان منتشر کرد.

به گزارش گالري آنلاين، شرايط خاصي که همهگيري بيماري کرونا در جهان ايجاد کرده و سبک زندگي ويژهاي که به وجود آورده است، باعث ايجاد تغييرات فراوان در نگرش و باورهاي مردم دنياي معاصر شده و دغدغههاي فکري جديدي را براي آنها به وجود آورده است، بهگونهاي که سبک زندگي و انديشه بسياري از مردم جهان به دو بخش پيش و پس از کرونا تقسيم خواهد شد.
در دنياي هنر نيز اين موضوع تأثير بسياري داشته و هنرمندان يا نهادهاي هنري به شکلهاي مختلف واکنشهايي به اين موضوع داشتهاند. در همين راستا پلتفرم آرت جميل برنامهاي را به هنرمندان، هنرنويسان، محققين و کيوريتورهاي ساکن خاورميانه و شمال آفريقا پيشنهاد داده تا در آن هنر و زيست هنريِ مطابق با دوران کرونا را تبيين کنند. در اين پروژه فرهنگي 50 پيشنهاد پذيرفته خواهد شد و بودجه حداکثر سه هزار دلاري براي آنها در نظر گرفته ميشود.
اين پلتفرم از هنرمندان، نويسندگان و محققان مستقر در خاورميانه و شمال آفريقا دعوت ميکند پيشنهاداتي را براي پاسخ به چالشها در بخشهاي خلاق و فرهنگي ناشي از بيماري همهگير COVID-19، شروع پروژههاي جديد در خانه يا تطبيق شيوهها و روشهاي کار با شرايط فعلي ارائه کنند.
علاقهمندان در سه بازه زماني 10 آوريل، 30 آوريل و 7 ژوئن فرصت دارند با مراجعه به صفحه @art_jameel در اين فراخوان شرکت کنند.
جهت کسب اطلاعات بيشتر به سايت فراخوان مراجعه نماييد.
منبع: هنرآنلاين
