مسابقه DESITA AWARD 2020 در ششمين دوره از رقابت هاي خود به دنبال راه کارهاي جديد در ايجاد نوآوري و ارزش افزوده در بخش هاي جلاتو و پيتزا با تمرکز بر تجربه مشتريان و گردانندگان صنعت و توسعه دامنه تحقيق خود بر روي انواع کالا و خدمات است.

به گزارش گالري آنلاين، Desita و Desall از جامعه بين المللي طراحان و خلاقان دعوت مي کنند تا تجربيات گردانندگان صنعت و مشتريان در بخش بستني جلاتو و پيتزا را از نگاهي ديگر بررسي کرده و شکاف موجود بين صنايع غذايي و دنياي طراحي را از بين ببرند.
جلاتو و پيتزا دو نمونه قابل توجه از دانش تجربي و سنتي ايتاليا در بخش مواد غذايي به شمار مي روند. کسب و کارهاي جديد و چالش هاي نوظهور جهاني ، فرصت بزرگي براي رشد و تحکيم اين تجارت است. DESITA AWARD 2020 با هدف پشتيباني از ايده پردازي و نوآوري در زمينه تجربيات مرتبط با اين بخش و دعوت از خلاقان در رشته ها و فرهنگ هاي مختلف اين رقابت را برگزار مي کند.
اين رقابت در دو گروه GELATO EXPERIENCE و PIZZA EXPERIENCE برگزار مي شود که براي برندگان در هر گروه جايزه جداگانه اي در نظر گرفته شده است. براي هر يک از گروه هاي هاي فوق مي توانيد يک يا چند پروژه ارائه دهيد که در رابطه با يکي از شاخه هاي زير باشد:
تجهيزات و بسته بندي: طراحي يا باز طراحي تجهيزات، اشيا، لوازم جانبي، بسته بندي، مصرف مواد غذايي و غيره که مي تواند در بهبود کارايي، آماده سازي غذا و يا رضايت مندي از نقطه نظر ارائه خدمت يا ديدگاه مشتري موثر واقع شود.
2- تعامل: طراحي يا باز طراحي تجهيزات/ برنامه هاي الکترونيکي، دستگاه هاي ديجيتال و غيره که مي تواند در بهبود تهيه مواد غذايي يا رضايت مندي از نقطه نظر ارائه خدمت يا ديدگاه مشتري موثر واقع شود.
3- خدمات توزيع: طراحي يا باز طراحي راهکارهاي موثر در حمل و نقل، نگهداري و توزيع مواد غذايي که مي تواند در بهبود رضايت مندي از نقطه نظر ارائه خدمت يا ديدگاه مشتري موثر واقع شود.
شما مي توانيد با در نظر گرفتن امکان سنجي هاي لازم در رابطه با راهکار خود از نظر هزينه توليد و پتانسيل بازار، استفاده از فناوري هاي مختلف در جهت بهبود و توسعه يکي از بخش هاي مذکور را ارائه دهيد.
با توجه به اينکه تهيه و آماده سازي ژلاتو و پيتزا ممکن است در هر مکان و زماني اعم از بستني فروشي، پيتزا فروشي، منزل، دکه غذاهاي خياباني يا هر مکان ديگري اتفاق بيفتد؛ مي توانيد به اختيار خود پروژه مورد نظر را براي مشتريان يا گردانندگان صنعت طراحي نماييد.
پروژه ها بايد از شيوه هاي نوآورانه و خلاق و راهکارهاي پايدار که پيش شرط ارزيابي تمامي پروژه ها است، برخوردار باشند.
مشخصات پروژه:
– عنوان پروژه بايد بر اساس شاخه اي که در آن شرکت مي کنيد يعني GELATO EXPERIENCE يا PIZZA EXPERIENCE مشخص شود.
– ارائه يک يا چند تصوير از پروژه (شامل طرح اوليه، رندرهاي سه بعدي، تصاوير و غيره)
– شرح مفصلي از پروژه (حداکثر 2000 کاراکتر)
– نقشه هاي فني ( نقشه ارتوگرافيک، آکسونومتري، نمودارها/ نقشه ها، ابعاد پروژه، ايزومتريک گسترده و غيره) و يا بنا به اختيار خودتان فايل هاي 3 بعدي از پروژه.
مشخصات فايل هاي ارسالي:
1 تا 5 تصوير
ابعاد پيشنهادي: 960 720p x با فرمت .jpg ،gif ،png؛ استاندارد رنگ RGB؛
رزلوشن: 72 dpi
حجم فايل براي هر تصوير: mb 1.
تصاوير با وضوح بيش از (150ppi)، فايلهاي PDF، نقشه هاي فني و ساير موارد را مي توانيد در قالب zip (حداکثرMB 100) در صفحه آپلوود ضميمه نماييد.
در صورت ارائه پروژه به صورت گروهي فقط آن را از يک پروفايل و يکبار ارسال نموده و اسامي اعضاي گروه را در قسمت چکيده قيد نماييد.
معيارهاي ارزيابي:
درجه نوآوري 5/5
کاربردي بودن پروژه 5/4
پتانسيل بازار 5/3
امکان سنجي فني 5/3
ارائه پروژه 5/2
شرايط شرکت در مسايقه:
شرکت در مسابقه براي طراحان و استعدادهاي خلاق بالاي 18 سال و از هر مليتي آزاد و رايکان است.
جوايز:
– جايزه برنده در گروه GELATO EXPERIENCE :3500 يورو
– جايزه برنده در گروه PIZZA EXPERIENCE :3500 يورو
– نشر پروژه برنده در کانال هاي رسانه اي DESITA و Partners.
– اجراي پروژه با توجه به اظهار نظر و ارزيابي مشتري.
– نمايش پروژه در مطبوعات، کانال هاي رسانه اي، مجلات و شبکه هاي اجتماعي بين المللي
مهلت ارسال پروژه: 17 دسامبر 2020 (22 آذر 1399)
تاريخ تقريبي اعلام نتايج: قبل از پايان فوريه 2021
جهت کسب اطلاعات بيشتر به سايت فراخوان مراجعه نماييد.
