هنرمندان عکاس ميتوانند با شرکت در رقابت عکاسي Head On Photo فرصت شرکت در اين جشنواره در استراليا و دريافت جايزه نقدي را داشته باشند.

به گزارش گالري آنلاين، جوايز Head On Photo که توسط بنياد Head On، يک سازمان غيرانتفاعي در استراليا اداره ميشود، بهترين کارها را از عکاسان نوظهور در سه دسته جستجو مي کند:
• پرتره – تصوير بايد نشان دهنده ماهيت يک فرد يا گروهي از افراد باشد. پرتره گروهي، سلف پرتره و کلاژ پذيرفته مي شود. همه سبک هاي عکاسي و تفسيرهاي پرتره عکاسي پذيرفته ميشود.
• چشم انداز – رويکرد رويداد به "چشم انداز" بسيار گسترده است و شامل تصاوير "چشم انداز بزرگ" از محيط طبيعي (زمين يا دريا)، محيط هاي شهري يا صنعتي است. ممکن است شامل افراد باشد، اما به عنوان بخش تصادفي در عکس و نه موضوع اصلي. تمام سبکهاي عکاسي و تفسير «منظره» مورد پذيرش است.
• محيطي – تصاوير بايد موضوعات خاص، عناصر يا افرادي را که بر جهان طبيعي و رفاه محيط ما تأثير مي گذارند، از جمله تغييرات آب و هوايي ناشي از انسان، تنوع زيستي و از دست دادن زيستگاه، شيوه هاي پايدار، آلودگي، اسيدي شدن اقيانوس ها و تنوع زيستي اشاره کند.
تصاوير ميتواند با دوربين و گوشي موبايل به صورت رنگي يا سياه و سفيد گرفته شود. همچنين استفاده از فيلتر امکان پذير است.
هزينه ورودي: 30 AUD (تقريباً 20 دلار آمريکا) براي هر تصوير.
جايزه:
هفتاد هزار دلار استراليا جايزه در اين رويداد در نظر گرفته شده است که به منتخبان رقابت تعلق ميگيرد. همچنين 120 فيناليست آثار خود را در جشنواره Head On Photo 2023 به نمايش گذاشته بودند.
مهلت ثبت نام: 16 جولاي 2023 (25 تير 1402)
گالري آنلاين در راستاي حمايت و همراهي بيشتر هنرمندان جهت حضور و شرکت در برنامه هاي بين المللي، در انجام مشاوره، ثبت نام، اماده سازي رزومه، پروپوزال، انگيزه نامه و طراحي وب سايت شخصي براي شرکت در رزيدنسي و فراخوان ها در خدمت هنرمندان و فرهيختگان گرامي خواهد بود.
علاقه مندان درخواست خود جهت دريافت مشاوره را به همراه اطلاعات تماس به آدرس ايميل onlineartgallery.ir@gmail.com ارسال نمايند.
جهت کسب اطلاعات بيشتر به سايت فراخوان مراجعه نماييد.
