فراخوان مسابقه بين‌المللي نقاشي شهر صلح آميز 2024

سازمان شهرداران صلح ژاپن با همکاري دبيرخانه شهرداران صلح در ايران، موزه صلح تهران و ديگر کشورهاي عضو سازمان شهرداران صلح، ششمين دوره مسابقه بين‌المللي نقاشي «شهر صلح آميز» را برگزار ميکنند.

شرايط مسابقه:

· شرکت در اين مسابقه براي تمامي کودکان 6 تا 15 سال امکان پذير است.

· نقاشي با موضوع شهر صلح آميز و در سايزA3 (297mm*420mm)   باشد.

· اثر هنري بايد نقاشي باشد، کلاژهاي عکس و هنر ديجيتال پذيرفته نمي‌شود.

· نقاشي توسط يک فرد (نه به صورت گروهي) تهيه شود.

· نقاشي به مسابقات ديگر ارسال نشده باشد.

· لطفا لوگو و آرم سازمان‌هاي داخلي و بين‌المللي نقاشي نشود.

· هر نفر امکان ثبت تنها يک اثر را دارد.

نحوه ثبت اثر:

  • لطفا فرم ثبت نام را دانلود نموده و حتما به زبان انگليسي تکميل کنيد.
  • اثر نقاشي خود را اسکن نماييد. (دقت بفرمايد که کيفيت وضوح اسکن حداقل 300 dpi باشد.)
  • لطفا اسکن اثر و فرم ثبت نام تکميل شده را تا تاريخ 16 آبان ماه 1403 به پست الکترونيکي m4p@tehranpeacemuseum.org ارسال نماييد.
  • براي دريافت اطلاعات بيشتر به سايت موزه صلح تهران به نشاني www.tpm.ir مراجعه نماييد.

روند مسابقه:

آثار تمامي شهرهاي ايران ابتدا توسط دبيرخانه ايران دريافت و سپس براي دبيرخانه ژاپن ارسال ميگردد. در ادامه تمامي آثاري که از کشورهاي مختلف به دبيرخانه ژاپن ارسال شده اند توسط داوران بين‌المللي بررسي مي‌گردد و نتايج در دي ماه 1403 از طريق سايت موزه صلح تهران اعلام مي‌شود.

به برگزيدگان اين مسابقه گواهي امضا شده توسط شهردار هيروشيما از سوي دبيرخانه ژاپني سازمان شهرداران صلح اعطا خواهد شد.

افتخارات کسب شده توسط کودکان ايراني:

در سال 2018 دو کودک ايراني، در سال 2019 چهار کودک ايراني، در سال 2020 پنج کودک ايراني، در سال 2021 شش کودک ايراني و در سال 2023 دو کودک ايراني در مسابقه بين‌المللي نقاشي شهر صلح آميز مقام اول تا سوم را کسب کردند. همچنين در سال 2019 و 2020 دو کودک ايراني جايزه‌ي مخصوص رئيس سازمان شهرداران صلح را دريافت کردند. در اين مسابقات 21 کشور از سراسر دنيا شرکت داشتند.

فرم ثبت نام: فرم ثبت نام 2024.pdf

پیمایش به بالا