پاويون کشورهاي قطر ، کويت و بحرين در اکسپو ميلان ۲۰۱۵


معماري پاويون قطر يادآور بازارهاي سنتي اين کشور است، مساحت اين پاويون ۲۴۵۰ متر مربع است و قسمت مرکزي آن داراي فضاي بزرگي با ساختار دايره‌اي شکل است.از ويژگي‌هاي متمايز اين پاويون قرارگيري سبدي بزرگ در قسمت مرکزي اين ساختمان است، که از لحاظ بصري بيان‌کننده موضوع اکسپو است، سنت و نوآوري در اين پاويون گرد هم آمده‌اند تا دولت قطر تقويت حضور خود را در سطح جهاني به‌عنوان يک مرکز تجارت جهاني بدون فراموش کردن ريشه و گذشته فرهنگي خود به نمايش بگذارد. در پشت‌بام اين پاويون باغي قرار دارد که فن‌آوري‌هاي نوين اين کشور را در رابطه با موضوع پاويون ارائه مي‌دهد.


مساحت پاويون کويت در اکسپو ۲۰۱۵ ميلان، ۲۷۹۰ متر مربع است و طرح پاويون توسط Italo Rota و Progetto CMR طراحي و پياده‌سازي شد. درون پاويون به نمايش شگفت‌انگيزي از سرزمين کويت، فرهنگ و منابع انساني و طبيعي اين کشور که از بيابان متولد شده است مي‌پردازند. بازديدکنندگان در وسط پاويون با مدل شيشه‌اي بزرگي مواجه مي‌شوند که روايت‌گر تاريخ اين منطقه است و نشان مي‌دهد اين کشور چگونه با تکيه به تکنولوژي بر چالش‌هاي صحرا غلبه کرده است و عناصر بسيار خوش‌منظره و زيباي کشور و راه‌هاي صرفه‌جويي در انرژي‌هاي طبيعي را نشان مي‌دهد. در پاويون فضاي بزرگي براي ناهارخوري و رفع خستگي در نظر گرفته شده همچنين آتش‌بازي و نورهاي رنگي فضاي مناسبي را براي استراحت و لذت بردن بازديدکنندگان فراهم مي‌آورد.


پاويون بحرين در اکسپو ميلان ۲۰۱۵ توسط استوديو Anne Holtrop با همکاري آرشيتکت لنداسکيپ Anouk Vogel طراحي و در ميان چهار طرح ديگري که براي رقابت دعوت شده بودند انتخاب شد. درون پاويون ده باغ متمايز ميوه قرار دارد که درختان هر بخش شامل درختان بومي و ميوه خاصي از بحرين هستند. پاويون همچنين شامل ويژگي‌هاي آثار باستان‌شناسي جشن هزاره سنت و تداوم بسياري از اسطوره‌هاي بحرين به‌عنوان باغي از بهشت و درختان نخل درون پاويون نماد درختان نخل اين کشور هستند. پاويون از پانل‌هاي پيش‌ساخته بتني سفيدرنگ ساخته شده است که در پايان اکسپو به بحرين منتقل خواهد شد و پس از بازسازي به‌عنوان باغ گياه‌شناسي برپا خواهد شد، قطعات پيش‌ساخته به‌کاررفته در پاويون از طريق درزهايي که آن‌ها را به يکديگر متصل مي‌کنند قابل‌مشاهده است.

منبع : هنرآنلاين

پیمایش به بالا