بازديد چهره‌هاي هنري از نمايشگاه مهدي فلاح در نياوران

به نقل از روابط عمومي فرهنگسراي نياوران، استاد غلامحسين امير خاني رئيس شوراي ارزشيابي انجمن خوشنويسان ايران و دارنده دو نشان درجه يک فرهنگ و هنر، شاگرد خود فلاح را هنرمندي چند وجهي ناميد و گفت: مهدي فلاح هم در زمينه خلق آثار خطاطي کلاسيک و هم در زمينه کشيدن آثاري مدرن، مثل نقاشي خط طراوتي به هنر خوشنويسي بخشيده است، هنري که ريشه چند هزار ساله دارد. آثار ايشان از سويي مي‌تواند براي نوگرا‌ها و تنوع طلبان الهام بخش باشد و از سويي ديگر مي‌تواند براي خوشنويسان کلاسيک عرصه را براي تحول پذيري و ترکيب پذيري و فضا سازي خوشنويسي باز کند. اين نمايشگاه نمونه ايست که نشان مي‌دهد هنر خوشنويسي قابليت‌هاي فراواني براي نشان دادن خود دارد و در بين آثار اين نمايشگاه کارهايي را مي‌بينيم که بسيار نفيس است و مي‌تواند حتي در موزه‌ها قرار گيرند.

امير خاني در پايان با ذکر اين نکته که به شاگردانم افتخار مي‌کنم اظهار کرد: پنج نسل بعد از سال ۱۳۵۰، در انجمن خوشنويسان تربيت شده‌اند. هر نسلي از نسل قبلي خودش قوي‌تر عمل کرده است. در جشنواره‌هاي مختلف آثاري در بين نخبگان جوانان نسل پنجم که در جشنواره‌ها حضور فعالي دارند مي‌بينم که مرا مسحور مي‌کند.

امين الله رشيدي خواننده سر‌شناس موسيقي کلاسيک ايراني نيز مهدي فلاح را هنرمندي ذوابعاد توصيف کرد و ابراز کرد: آشنايي من با ايشان به سال‌هاي بسيار دوري بر مي‌گردد مهدي فلاح هم خطاط بسيار خوب و ممتازي است و هم نقاش و خواننده طراز اولي است. شخصيت ايشان بسيار قابل احترام است. به نظر من هنرمند نبايد تنها در يک شاخه هنري فعال باشد و بايد همانند مهدي فلاح با ساير رشته‌هاي هنري نيز آشنايي داشته باشد.

استاد مهدي اقبال آل‌آقا از اساتيد و مدرسان پيشکسوت انجمن خوشنويسان نيز در صحبت‌هايي از فلاح به عنوان يکي از اساتيد برجسته انجمن خوشنويسان ياد کرد و ادامه داد: به نظر من ايشان يکي از چند شاگرد استاد امير خاني است که خط را زيبا مي‌نويسند. آنچه که ما اينجا مي‌بينيم آثاري است که در خلق آن از هر نوع قلمي ريز و درشت استفاده شده است. فلاح همه گونه‌ها و سبک‌هاي هنري را تجربه کرده است و اين مهم نشان دهنده توانايي بالاي اين هنرمند مي‌باشد. بعضي از اين آثار نقاشي خط‌ها فوق العاده هستند. روي هم رفته نمايشگاه خوب و ايده آلي است. در گذشته‌هاي دور که نمايشگاه‌هاي زيادي در شهرستان‌ها و جوامع عمومي تشکيل مي‌شد فلاح با هنر خودش به همه ما روحيه مي‌داد. من به شخصه ايشان را از اساتيد با اخلاق و با درايت و همچنين آشنا به هنر مي‌دانم.

گفتني است نمايشگاه خوشنويسي ونقاشي خط مدرن مهدي فلاح با عنوان "نغمه قلم" تا ۷ خرداد ماه داير مي‌باشد وعلاقمندان جهت بازديد از اين نمايشگاه مي‌توانند همه روزه از ساعت ۱۰ الي ۲۰ و روزهاي تعطيل ۱۴ الي ۲۰ به گالري شماره يک فرهنگسراي نياوران مراجعه نمايند.

منبع : هنرآنلاين

پیمایش به بالا