به گفته علي صارمي معاون فني و طراحي شهري سازمان زيباسازي شهر تهران مبلمان شهري در خيابانهاي ستارخان، آيتالله کاشاني و شريعتي ساماندهي شدند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از اداره ارتباطات و امور بين الملل سازمان زيباسازي شهرتهران؛ معاون فني سازمان زيباسازي با بيان اينکه مبلمان شهري به عنوان يکي از مهم ترين عناصر محيط شهري، سهم بسزايي در ارتقاي فضاي شهري دارد، گفت: طرح ساماندهي و احيا محور ستارخان، آيتالله کاشاني و شريعتي با هدف ارتقاي کيفيت زندگي و ايجاد محيط آرام و جذاب براي شهروندان در دستور کار سازمان زيباسازي شهرتهران قرار گرفت.
وي ادامه داد: طرح ساماندهي مبلمان شهري اين محور در خيابانهاي ستارخان از ايستگاه برق آلستوم تا سه راه تهران ويلا، آيتالله کاشاني از ميدان صادقيه تا بزرگراه ستاري و خيابان شريعتي از خيابان انقلاب تا خيابان طالقاني با جانمايي و نصب ۲۵۰ عدد انواع مبلمان شهري انجام شده است.
بر اساس اين گزارش؛ در اين طرح ۲۵۰ عدد تجهيزات و مبلمان شهري از جمله نيمکتهايي از جنس چوب، چدن و فلز و مخازن زباله فلزي در محورهاي يادشده جانمايي و نصب شدهاست.
