
مشيرفاطمي در اين نمايشگاه آثار آبرنگ خود را که بيشتر از طبيعت و طبيعت بيجان سرچشمه گرفتهاند، بهنمايش ميگذارد.
اين هنرمند نقاش درباره آثارش گفت: زندگي را دوست دارم چون وجود آفريدگارم را در همهچيز حس ميکنم. آن نبضي که همه را در دنيا بهوجود آورده و به تمام عناصر جان بخشيده را دوست دارم. اين تپش را در همه جا حس کردم و هميشه اين حس زيبا را به نقاشيهايم منتقل ميکنم.
او ادامه داد: هميشه تکنيکم آبرنگ بوده، زيرا آب به من آرامش و رهايي ميدهد و عاشق رنگم چون پر از صداقت و خلوص است و در آبرنگ تمام آنها را يکجا دارم. چهار حس آرامش، رهايي، صداقت و خالص بودن در اين آثار موج ميزند.
اين هنرمند همچنين بيان کرد: در اين نمايشگاه 32 تابلو دارم که در سبکها و اندازههايي متفاوت هستند. در جاهايي از رنگ طلايي استفاده کردم، چون اين رنگ برايم نور الهي را تداعي ميکند و اين نور هميشه در زندگيام جاري بوده، چه در شادي و چه در غم. بيشتر کارم طبيعت است، چون عاشق عناصر وجودي طبيعت در تمام فصلها هستم.
لادن مشير فاطمي متولد 1355 و فارغالتحصيل رشته ارتباط تصويري (گرافيک) است. او از شاگردان زندهياد جمالالدين خرمينژاد و بهمن نيکو است. اين هنرمند ديپلم افتخار نمايشگاه بزرگداشت استاد علياکبر صنعتي، شرکت در دومين و سومين نمايشگاه نقاشي بانوان ايران (تجلي احساس) و حضور در گالريهاي والي و مژده را در کارنامه خود دارد.
نمايشگاه اين هنرمند از 22 خرداد به مدت يک هفته از ساعت 16 تا 20 در گالري عقيلي به نشاني شهرک غرب (قدس)، خيابان سيماي ايران، روبهروي بيمارستان لاله، خيابان پنجم، گذر فروردين، شماره 12 ميزبان علاقهمندان خواهد بود.
منبع : هنرآنلاين
