“صلح را بايد از کودکي آموخت”؛ نمايشگاه بين المللي تصويرسازي در نگارخانه لاله

انجمن تصويرگران ايران و شوراي کتاب کودک اولين نمايشگاه بينالمللي«صلح را بايد از کودکي آموخت»،با آثاري ازتصويرگران منتخب 21 کشور جهان در نگارخانه لاله برگزار ميکنند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي نگارخانه لاله، موضوع کلي اين نمايشگاه صلح، در قالب «صلح با انسان»، «صلح با طبيعت»، «صلح با حيوانات» و «صلح با جهان» است و هنرمندان دعوت‌شده در آن از ميان تصويرگراني انتخاب شده‌اند که آثار  آنها در فهرست افتخار دفتر بين‌المللي کتاب براي نسل جوان (IBBY) 2018 منتشرشده است. در اين فهرست دوسالانه، پديدآورندگان کتاب کودک توسط شعب ملي دفتر انتخاب شده و در کنگره دوسالانه IBBY معرفي مي‌شوند. 

اين هنرمندان از کشورهاي ايران، آرژانتين، فرانسه، اسپانيا، اکوادور، ايتاليا، مکزيک، دانمارک، ليتواني، روسيه، نروژ، سوئد، فنلاند، برزيل، ايسلند، استراليا، اسلواني، بلژيک، انگليس، هلند و جمهوري چک هستند. 

بر اساس برنامه‎ريزي انجام شده قرار است اين نمايشگاه به طور سالانه، همزمان با 21 سپتامبر (روز جهاني صلح)، به شيوه دعوت از هنرمندان منتخب فهرست افتخار دفتر بين‌المللي کتاب براي نسل جوان و هنرمندان منتخب نمايشگاه بين‌المللي تصويرگري براتيسلاوا برگزار شود.

اولين نمايشگاه «صلح را بايد از کودکي آموخت» جمعه، 29 شهريور 1398، از ساعت 16 تا 20، در نگارخانه لاله تهران واقع در خيابان دکتر فاطمي، ضلع شمالي پارک لاله، جنب هتل لاله افتتاح مي‌شود و از 30 شهريور تا 16 مهر، از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 18 و پنجشنبه‌ها از ساعت 9 تا 13 به روي علاقه‎مندان گشوده خواهد بود.

گفتني است، پوستر اين دوره از نمايشگاه با بهره‎گيري از تصويرسازي پيتر سيس، تصويرگر برجسته اهل جمهوري چک و برنده جايزه هانس کريستين اندرسن 2012، طراحي شده است.

تهران،خيابان دکتر فاطمي،ضلع شمالي پارک لاله،جنب هتل لاله، نگارخانه لاله.

پیمایش به بالا