مراسم رونمايي از تنديس «حسين محجوبي» و جشن امضاي کتاب «روزگار محجوب»، عصر روز گذشته با حضور هادي مظفري؛ مدير کل هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمع کثيري از هنرمندان و علاقمندان به مناسبت چهل و پنجمين سال تاسيس خانه محجوبي و با ياد همسر اين هنرمند در خانه محجوبي برگزار شد .

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در اين رويداد ضمن پرده برداري از تنديس حسين محجوبي که توسط هنرمند مجسمه ساز «عليرضا آسانلو» خلق شده بود؛ کتاب «روزگار محجوب» نوشته «امير سقراطي» نيز رونمايي شد.
کتاب «روزگار محجوب» شامل روز شمار زندگي حسين محجوبي و مجموعه مقالات اين هنرمند است که در ۱۲۸ صفحه منتشر شده، امير سقراطي هنرمند و پژوهشگر هنري کار پژوهش و تدوين اين کتاب را انجام داده و مدير اجرايي آن نيز برعهده سعيد محجوبي بوده است.
عليرضا آسانلو در اين مراسم، تنديسي از حسين محجوبي را رونمايي کرد که اين اثر هنري از جنس برنزي با حال و هوا و ميميک صورت و دست استاد محجوبي همگام بود. اين هنرمند پيش از اين نيز تنديس هايي از ملکالشعراي بهار، عزتالله انتظامي، غلامحسين اميرخاني، مرتضي مميز، جليل شهناز، پروفسور رضا، پروفسور گنجي، عباس کيارستمي، سلمان هراتي و ضياءالدين امامي و… را خلق کرده که در اماکن فرهنگي، هنري و دانشگاهي نصب شدهاند.
گفتني است،اين مراسم با حضور هنرمندان و مديران فرهنگي چون: يدالله کابلي، احمد مسجد جامعي، شهلا حبيبي، حسينعلي ذابحي، رضا نامي، مجيد رجبي معمار، خسرو سينايي، طاها بهبهاني و… به مناسبت چهل و پنجمين سالگرد تاسيس خانه محجوبي برگزار شد.
شايان ذکر است، آثار نقاشي حسين محجوبي هنرمند پيشکسوت نقاش در ايران و جهان شناخته شده هستند. از جمله کارهاي ماندگار او در زمينه رشته تحصيلياش، طراحي پارک ساعي تهران در سال ۱۳۴۲ و نظارت بر اجراي ساخت پارکهاي ملت و نياوران در سالهاي بعد است.
