گفتگو با داور مسابقه “شهري که دوست دارم”

"بچه اي که در کودکي با هنر بزرگ نشود در بزرگسالي دقيقا مانند کسي است که نميتواند بچه ها و نسل بعدي را درک کند."جمال الدين اکرمي داور نمايشگاه شهري که دوست دارم ضمن بيان اين مطلب در حاشيه نمايشگاه نقاشي کودکان در موسسه صبا در مورد اهميت آموزش هنر به کودک صبحت کرد. در ادامه خواننده اين گفتگو باشيد.

جمال الدين اکرمي با تاکيد تاثير آموزش هنر بر رشد کودک بيان کرد: از نظر من نيمي از  آموزش و پرورش به هنر و حرفه و حتي به ورزش بستگي دارد اما ما غافليم يعني آموزش و پرورش ما از آن بخش دومش که به پروش مربوط است غافل است‌. بخصوص در رابطه باجايگاه هنر، من ۱۵ سال معلم هنر بچه هابودم و ميدانم که فضاي هنري و بخصوص نمايش چقدر بر حرف زدن و رفتار بچه هايي که شاگرد من بودند و الان بزرگ شدند تاثير گذاشته و اينکه ميتوانند در فرايند رفتار و روابط اجتماعي فعال باشند.

من اين حرف را با اعتقاد ميزنم که بچه اي که در کودکي با هنر بزرگ نشود در بزرگسالي دقيقا مانند کسي است که نميتواند بچه ها و نسل بعدي را درک کند، بنابراين تصميماتش براي آنها شايسته ارزش گذاري نيست.

اکرمي در رابطه با تکنيک هاي متنوع آثار اين نمايشگاه توضيح داد: برخي از کارهايي که به اينجا مي‌آمد  با مدادرنگي کار شده، يا بعضي کارها خطي است و رنگ ندارند. اما سعي کرديم به ملاک هاي‌مان وفادار باشيم

به طور کلي بهتر است بچه هايي که نقاشي ميکنند وسايلشان روز به روز تغييرکند و کاملتر شود. از بوم استفاده کنند، لباس کارداشته باشند، ميتوان يک اتاق کار کوچک با مقوا برايشان درست کرد. داشتن شرايط مساعد کار مساله اي جدي است.

علاقه‌مندان جهت بازديد از اين نمايشگاه مي‌توانند تا ۱۷ مهرماه همه روزه از ساعت ۱۰ الي ۱۸ به در نگارخانه خيال شرقي موسسه صبا واقع در خيابان وليعصر، خيابان طالقاني، خيابان شهيد برادران مظفر، پلاک ۱۲۵ مراجعه نمايند.

پیمایش به بالا