سيف الله صمديان: اگر عکس نبود تاريخ‌ها کج و کج‌تر نوشته مي‌شد

رييس هيات مديره انجمن عکاسان ايران در مراسم گشايش هشتمين دوره ۱۰ روز با عکاسان ايران، گفت: اگر عکس نبود تاريخ‌ها کج، کج‌تر نوشته مي‌شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايلنا، هشتمين دوره ۱۰ روز با عکاسان ايران با حضور عکاسان عصر جمعه هشتم آذرماه در خانه هنرمندان ايران افتتاح شد.

مجيد رجبي معمار (مديرعامل خانه هنرمندان ايران) در ابتداي اين مراسم گفت: خوشحاليم که خانه هنرمندان چند دوره ميزبان ۱۰ روز با عکاسان ايران است و اميدوارم هشتمين دوره ۱۰ روز با عکاسان ايران با برنامه‌هايي که تدارک ديده شده است، بهتر از دوره‌هاي قبل برگزار شود.

سيف الله صمديان (رييس هيات مديره انجمن عکاسان ايران) در ادامه مراسم گفت: اگر عکس نبود تاريخ‌ها کج، کج‌تر نوشته مي‌شد.

صمديان در ادامه گفت: قرار بود مجمع عمومي انجمن عکاسان ايران و انتخابات هيات مديره انجمن ارديبهشت ماه برگزار شود و امور انجمن به هيات مديره جديد سپرده شود، اما به دليل اينکه تعداد کانديداهاي هيات مديره انجمن به حد نصاب نرسيد، مجمع عمومي برگزار نشد و چون نمي‌خواستيم ۱۰ روز با عکاسان متوقف شود، در فرصت کم با بهره گيري از آبرو، حرمت و دانش اسماعيل عباسي اين دوره برگزار شد. امسال براي ۱۰ روز با عکاسان ايران فراخوان نداشتيم. اميدوارم قدر با هم بودن را بدانيم و اگر در دوره‌هايي اشتباهاتي داشتيم ما را ببخشيد.

اسماعيل عباسي (دبير هشتمين دوره ۱۰ روز با عکاسان ايران) در اين مراسم گفت: هنرمند عکس برگردان نيست. فيلسوفي است دوستدار دانش و دانستن، انديشمند است و متفکر، که جهان را با ابزار خويش تبيين مي‌کند. او با نگاهي به خود و نگاهي به جهان، جايگاه خود را مي‌يابد، از منظر خويش از جهاني که مي‌بيند با ما سخن مي‌گويد. جهان بيني و بينش خويش از جهان را با ما به اشتراک مي‌گذارد. او نه مانند آينه که همچون پنجره‌اي ما را به تماشاي ناديده‌ها و شناخت ناشناخته‌ها فرا مي‌خواند.

در هشتمين دوره ۱۰ روز با عکاسان ايران پروژه‌هايي از مهران مقيمي، عاطفه علايي، گلرو علي آبادي زاده، محمد مهرآرا، پريا احمدي، حميد حکاکي، شکيب مجيدي، سودابه شايگان، فرناز دمنابي، سجاد دادپور، مژده مؤذن زاده، عاطفه خدابخش، مجيد قدکساز، مهري رحيم زاده، رضاياوري، ساجد حق شناس، نرگس مقدم، محمد مروج، اميرهادي شيرزادي، بابک جوادزاده، عطا نوين، فرزانه رضايي، بهنام صادقي، مهدي مرادپور، پولاد حقيقي، سحر مختاري، نرجس نادري نژاد، خشايار شريفايي، علي سلطاني تهراني، الهه زکويي، حنانه حيدري، عرفان دادخواه، اميد اميدواري، پريسا فهامي، سينا شيري، آرمين عبدي، ثنا حسيني، ميلاد گرگين، بنفشه عرشي و صبا خوانساري به نمايش گذاشته شده است.

پیمایش به بالا