خوانشي نو بر تحولات نقاشي ايران با حضور آيدين آغداشلو در گالري آرتيبيشن

در حاشيۀ برگزاري نمايشگاه کلکسيونرِ کلاسيک، با حضور آيدين آغداشلو در گالري آرتيبيشن نشستي در تکريم و پاسداشت هنر کلاسيک ايران، تاثيرات هنرمندان مکتب کمال‌الملک و جريان‌هاي موازي آن برگزار مي‌شود.

به گزارش گالري آنلاين، در نمايشگاه کلکسيونرِ4 (کلاسيک) آثاري از هنر کلاسيک ايران به نمايش گذاشته شد. آثاري از هنرمندان مکتب کمال‌الملک، شاگردان پيشکسوت و مستقيم او و همچنين آثاري از نقاشي قهوه‌خانه‌اي و پرده‌هاي درويشي که آغازگر جريان نقاشي نوين بودند و مقدمه‌اي براي ظهور نقاشي مدرن ايران  شدند.

اين نشست نظري بر تحولات تصويري نقاشي ايران، پيش‌زمينه‌هاي شکل‌گيري و ظهور نقاشي جديد و جايگاه شاگردان کمال‌الملک و تاثيرات بعدي هنرآموختگان مکتب کمال‌الملک خواهد داشت و از الهام‌پذيري هنر اين دوره از فضاي سياسي و اجتماعي دوران مشروطيت سخن خواهد گفت. در اين گفتگو سعي مي‌گردد به تحليلي جامعه‌شناختي از حضور و گسترش عينيت‌گرايي در نقاشي قاجار و دلايل تبيين و چگونگي وضعيت آن بپردازد و بحثي در شکل‌‌گيري آن و تاثيرپذيري از غرب و يا تحولات دوران مشروطيت و جامعه خواهد کرد. همچنين از تحول هنر درباري به هنرمردمي و هويت متمايز بعدي آن و رشد و پرورش هنر عامه‌پسند و نقاشي قهوه‌خانه‌اي شرحي خواهد رفت.

موضوعات مذکور در غالب گفتگويي ميان آيدين آغداشلو هنرمند پيشکسوت، نويسنده و منتقد هنر و کيانوش معتقدي پژوهشگر و نويسندۀ مطالعات هنر برقرار خواهد بود.

اين گفتگو با حضور علاقمندان و پرسندگان اين مباحث در روز پنجشنبه 14 آذرماه راس ساعت پنج بعدازظهر در گالري آرتيبيشن برگزار خواهد شد. از همۀ عزيزان و علاقمندان به پرسش در اين زمينه دعوت به حضور در اين گفتگو مي‌کنيم.

 لطفا براي حضور در اين نشست پيش از ساعت 17 در گالري آرتيبيشن واقع در تهران، خيابان شريعتي، بالاتر از همت، خيابان گل نبي، ميدان کتابي(احمدي روشن)، خيابان ساساني پور، خيابان دريا (قندي)، پلاک شش مراجعه کنيد.

پیمایش به بالا