بنکسي با يک ديوارنگاره (گرافيتي) جديد در برمينگام انگلستان به موضوع بيخانماني اشاره کرده است.

به گزارش گالري آنلاين، بنکسي فيلمي را در اينستاگرام خود منتشر کرده که نشان ميدهد مردي بيخانمان به نام رايان روي نيمکتي دراز کشيده که دو گوزن شمالي نيمکت او را مانند سورتمه بابانوئل ميکشند. اين گرافيتي روي ديواري آجري در راسته جواهرفروشان شهر بيرمنگام نقاشي شده است.
بنکسي، هنرمندي است که با ديوارنگارههاي خياباني و نگاه اجتماعي و سياسي انتقادياش شناخته ميشود.
بنکسي همچنين از سخاوتمندي افرادي که در هنگام فيلمبرداري به رايان غذا و نوشيدني دادند، تمجيد کرده است. او نوشته: "خدا برمينگام را نگه دارد. در ۲۰ دقيقهاي که از رايان روي اين نيمکت فيلمبرداري کرديم، رهگذران بدون اينکه رايان چيزي از آنها بخواهد به او نوشيدني داغ، دو شکلات و يک فندک دادند."
مرکز ملي آمار در بريتانيا اعلام کرده است که ميزان بيخانماني در انگليس، ولز و ايرلند شمالي افزايش يافته اما يافته حاکي از کاهش آن در اسکاتلند است.
يک خيريه مرتبط با بيخانمانها به تازگي اعلام کرد که در آستانه سال نوميلادي در هر هشت دقيقه يک کودک در بريتانيا بيخانمان ميشود، روزي ۱۸۳ کودک.
در هفتهاي که گذشت شهروندان و فعالان در لندن، کارديف و ادينبورگ در اقدامي حمايتي براي آگاهيرساني و جمع کردن پول يک شب را در چادر به صبح رساندند.
منبع: بي بي سي
