تبادل و تعامل دو موزه هنرهاي معاصر تهران و کرمان

محمدرضا عليزاده

مديرکل اداره ارشاد استان کرمان درباره «موزه هنرهاي معاصر صنعتي کرمان» توضيح‌هايي داد و گفت که قرار است اين موزه و موزه هنرهاي معاصر تهران با هم تعامل داشته باشند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، محمدرضا عليزاده – مديرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان کرمان – اظهار کرد: موزه هنرهاي معاصر صنعتي کرمان بعد از موزه هنرهاي معاصر تهران، از نظر گنجينه جزو غني‌ترين موزه‌هاي کشور است که بيش از ۲۵۰۰ اثر از هنرمندان ايران و جهان را دارد و دو گنجينه خاص استاد علي‌اکبر صنعتي و سهراب سپهري در آن وجود دارد.

او با اشاره در جلسه هيأت امناي اين موزه که با حضور مديرکل مرکز هنرهاي تجسمي کشور برگزار شد، بيان کرد: در اين جلسه تصميم گرفته شد، نسبت به چاپ کتاب و کاتالوگ آثار موزه اقدام شود. از طرفي قرار بر تعامل و تبادل آثار بين موزه صنعتي کرمان و موزه هنرهاي معاصر تهران و حضور آثار هنرمندان برجسته کشور در کرمان شد.

عليزاده تاکيد کرد: اين اقدامات در راستاي پويايي بيشتر موزه هنرهاي معاصر صنعتي و معرفي آن است.

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان کرمان در پاسخ به اين پرسش که آيا قصد دارند اثر جديد براي موزه بخرند؟ گفت: سال گذشته، يکسري از آثار استاد صنعتي با ارزش ۱۰۰ ميليون تومان از طرف يکي از شاگردان او، به اين موزه اهدا شد. در دوره‌هاي مختلف، آثاري خريداري شده و اين کار در برنامه آينده موزه نيز هست؛ اما بايد يکسري تعاملات و گزينش انجام شود.

عليزاده همچنين در پاسخ به اين پرسش که براي ترميم برخي آثار موزه که آسيب ديده‌اند، چه برنامه‌اي داريد؟ گفت: قطعا نياز است آثار موزه به نحو مناسبي حفظ شوند. برخي از اين آثار به‌دليل اين‌که در گذشته وضعيت نگهداري خوبي نداشتند، بايد ترميم شوند؛ ما در اين زمينه با موزه تهران هماهنگ خواهيم بود و اميدواريم اين کار انجام شود.

پیمایش به بالا