«استاد اميرخاني/ نستعليق ميراث ملي» در گالري طراحي هنر

«استاد اميرخاني/ نستعليق ميراث ملي» نمايشگاهي از مجموعه آثار استاد مسلم هنر خوشنويسي ايران، غلامحسين اميرخاني، مدرس، استاد تمام و رئيس شوراي عالي انجمن خوشنويسان ايران، چهره ماندگار و داراي نشان درجه يک فرهنگ و هنر، 10 مرداد در گالري«طراحي هنر»گشايش مي‌يابد.

به گزارش گالري آنلاين، مجموعه آثار خوشنويسي «استاد اميرخاني/ نستعليق ميراث ملي»، جمعه 10 مرداد ساعت ۱۷ تا ۲۰ با حضور استاد اميرخاني، استاد علي شيرازي و جمعي از چهره‌هاي فرهنگي و هنري در گالري «طراحي هنر» افتتاح مي‌شود .

استاد غلامحسين اميرخاني متولد 1318 در طالقان است. خانواده اميرخاني پس از گذراندن کلاس اول، به تهران منتقل مي شوند. علاقه مندي به هنر و خوشنويسي او مشهود و بارز شده است تا اينکه در سال ۱۳۳۸ به صورت حرفه اي به سمت خوشنويسي گرايش پيدا مي کند و با مرحوم «استاد سيد حسين ميرخاني» و انجمن خوشنويسان ايران آشنا مي شود. وي از شاگردي تا عضو هيات موسس، استاد تمام و مديريت انجمن خوشنويسان ايران پيش مي رود و تا کنون هزاران خوشنويس را توسط خود و شاگردانش تربيت کرده است. وي همزمان با تدريس و برگزاري نمايشگاه هاي متعدد داخلي و خارجي، تاليف کتابهاي آموزش خط و خوشنويسي کتب بسياري از نويسندگان و شاعران نامي را نيز در کارنامه دارد. استاد اميرخاني علاوه بر نشان درجه يک فرهنگ و هنر ايران، نشان شواليه ادب و هنر فرانسه و عنوان چهره ماندگار، اخيرا از طرف وزارت ميراث فرهنگي،گردشگري و صنايع دستي به عنوان گنجينه زنده بشري در خط نستعليق در فهرست ملي «نادره کاران،حاملان ميراث فرهنگي ناملموس» دست يافته است که اين رويداد ملي، علت و بهانه اي براي برگزاري نمايشگاه حاضر شده است.

علاقه‌مندان براي بازديد از اين نمايشگاه مي‌توانند تا 20 مرداد از ساعت ۱۰ تا ۲۰ به نشاني ولي‌عصر نرسيده به زعفرانيه پلاک ۲۸۸۰، گالري «طراحي هنر» مراجعه کنند. اين گالري روزهاي چهارشنبه تعطيل است.

گالرى «طراحى هنر» با فضايى خاص و فنى در حوزه هنرهاى تجسمى در يكسال اخير با برگزارى رويدادهاى تأثيرگذار مانند سلسه مباحث نظرى با عنوان پساهيچ، نمايشگاه‌هاي انفرادى و گروهى، برپايى سومين دوسالانه اكسپو مجسمه‌سازي، نيومديا، اسطوره هاي آهني مش اسماعيل و… در جمع گالري‌هاي فعال قرارگرفته است.

پیمایش به بالا