طراح لباس مردانه Harikrishnan، در کلکسيوني که براي فارغ التحصيلي خود در کالج مد لندن آماده کرده بود، با ست کردن کت با شلوارهاي لاتکس پف کرده فرم اغراق آميزي براي لباس خلق کرده است.

به گزارش گالري آنلاين، شلوارهاي بادي فوق العاده گشاد از حداکثر 30 تکه لاتکس مجزا به رنگ سفيد ساده و يا ترکيبي از تکه هاي رنگي متضاد قرمز آجري و سبز جنگلي يا نعنايي ساخته شده است.
شلوارها از ناحيه کمر کاملا اندازه بوده و سپس پف مي کند طوري که پهناي بدن را در ناحيه ران به دوبرابر رسانده و سپس دو باره در ناحيه مچ پا باريک مي شود.
اين فرم با پر کردن شلوار از هوا از طريق دريچه بادکنک 7 ميليمتري ايجاد مي شود.
Harikrishnan در توضيحاتش مي گويد: "وقتي داشتم با سگم بازي مي کردم اين ايده به ذهنم رسيد که اشياي اغراق شده، از زاويه ديد پايين چگونه بايد بنظر برسند. اين فکر که اين سگ من را به شکل جسمي غول پيکر ديده و يا حتي سرم را نمي بيند توجهم را جلب کرد. بنابر اين تصميم گرفتم جدا از تصورات کليشه اي و از پيش تعيين شده از ديدگاه انسان، با تغيير شکل و از ريخت در آوردن اشياء، انسان هاي پيرامون خود را دوباره تجسم کنم.
براي تجسم اين مفهوم در قالب پوشاک، بايد تمام جنبه هاي تهيه و توليد آن از بافت گرفته تا رنگ لباس و الگو بايد براي اجراي يک کار 3 بعدي متناسب مي بود و لاتکس به علت خاصيت ارتجاعي و سطح براقش سلوئيت و فرم برآمده شلوار را بزرگتر از حد معمول نشان مي داد. چيدن تکه هاي لاتکس نيز به صورت نوارهاي افقي و عمودي افکت کار را تشديد مي کرد.
روش برش من نيز با الهام از تکنيک morphing (دگرديسي) در عکاسي است، تکنيکي که افرادي چون Jean-Paul Goude (عکاس فرانسوي) از آن استفاده مي کنند، که در آن شما مي توانيد با ترکيب اجزاي يک موضوع که از زواياي مختلف عکسبرداري شده است، در تصاوير تغيير شکل ايجاد کنيد.
"اين پروژه درباره مقايسه واقعيت ها، عينيت ها، متريال ها و رويکردهاست. با اين کار مي خواهم اشکال بصري ايجاد کنم که تا حد امکان از حالت خنثي بودن فاصله داشته باشد و مردم را وادار کند تا رابطه تناسب قسمت هاي مختلف بدن را که هر روز به آن نگاه مي کنند، زير سوال ببرند."






