پيدا شدن نقاشي ۲۸۰ هزار يورويي در سطل زباله

پليس آلمان تابلو نقاشي ارزشمندي را که يک بازرگان در فرودگاه «دوسلدورف» جا گذاشته بود در يک سطل زباله پيدا کرد.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از دويچه وله نوشت، اواخر ماه نوامبر يک بازرگان آلماني تابلو نقاشي سورئال ارزشمندي از «ايو تانگي» نقاش فرانسوي را به طور اتفاقي در فرودگاه «دوسلدورف» جا گذاشته بود و حالا پليس آلمان با کشف اين تابلو در يک سطل زباله نزديک فرودگاه اين اثر هنري را از نابودي حتمي نجات داده است.

اين تابلو نقاشي که ارزش آن ۲۸۰ هزار يورو برآورد مي‌شود در يک جعبه مستطيلي مقوايي قرار داده شده بود. بازرگان آلماني که اطلاعاتي از هويتش مشخص نيست پس از رسيدن به مقصد، متوجه نبودن تابلو نقاشي شده بود. او با ارسال چندين ايميل به پليس دوسلدورف خواستار جست و جو براي تابلو نقاشي با ابعاد ۶۰ در ۴۰ سانتي‌متر شد اما در جست و جوهاي اوليه اثري از تابلو پيدا نشد.

با پيگيري‌هاي بيشتر و ادامه جست و جوها اين اثر درنهايت در سطل زباله‌هاي کاغذي قابل بازيافت کشف شد.

پليس آلمان که روز چهارشنبه اين تابلو نقاشي را به صاحب اصلي‌اش تحويل داده است کشف اين اثر هنري را يکي از بهترين داستان‌هاي سال جاري عنوان کرده است.

«ايو تانگي» متولد سال ۱۹۰۰ از نقاشان فرانسوي آثار انتزاعي و مناظر سورئال بود. از جمله هنرمندان معاصر اين نقاش به «سالوادور دالي» مي‌توان اشاره کرد.

پیمایش به بالا