موزه ملي آمستردام آثار هنرمندان زن قرن هفدهم را به صورت دائمي در «گالري افتخار» اضافه ميکند.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از آرتنيوز نوشت، مسوولان موزه ملي آمستردام قصد دارند براي نخستينبار در تاريخ ۲۰۰ ساله اين موزه، مجموعهاي از آثار هنري هنرمندان زن قرن هفدهم ميلادي را به طور دائم در «گالري افتخار» اين موزه به نمايش بگذارند.
سه تابلو نقاشي از جمله دو پرتره و يک نقاشي طبيعت بيجان از آثار «جوديث ليستر»، «گسينا تر بورک» و «ريچل روش» از اين پس در کنار آثار هنرمنداني همچون «فرانس هالس»، «يان فرمير» و «رامبرانت» به نمايش گذاشته خواهند شد.
«طبيعت بيجان گلها و گلدان شيشهاي» (حدود ۱۶۹۰) عنوان اثري است که از «ريچل روش» در اين گالري به نمايش گذاشته خواهد شد. اين نقاشي يکي از آثاري است که «روش» را در طول زندگياش به عنوان يک نقاش طبيعت بيجان به شهرت رساند.
پرترهاي که از «گسينا تر بورک» در اين گالري به نمايش گذاشته ميشود نيز اثري است که اين نقاش در سال ۱۶۶۷ تا ۱۶۶۹ به ياد برادر درگذشتهاش خلق کرده بود.
اين تصميم در پي تلاش موزه ملي آمستردام و ساير موسسات هنري جامع جهان براي جبران کردن جاي خالي برخي از آثار در مجموعههايشان اتخاذ شده است.
