سخنگوي کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي از موافقت اين کميسيون با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، مجيد نصيرايي در جلسه علني عصر ديروز (سهشنبه) گزارش کميسيون فرهنگي درباره محمد مهدي اسماعيلي، وزير پيشنهادي فرهنگ و ارشاد اسلامي را قرائت کرد.
بر اساس گزارش کميسيون فرهنگي، ۵۶ درصد برنامههاي وزير پيشنهادي فرهنگ و ارشاد اسلامي با اسناد بالا دستي منطبق و ۳۳ درصد موارد همسو بوده است. مورد مغاير نيز يافت نشده است.
سخنگوي کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: ما رابطه تحصيلات، تخصص و تجربه ميداني وزير، تخصص ميداني در حوزه پيشنهادي، نگاه تحول خواه ايشان، ميران اطلاع از اسناد بالا دستي، توجه به منافع ملي و گام دوم انقلاب، شناخت کافي از آسيبهاي موجود و صلاحيت ايشان در مديريت و شجاعت لازم را بررسي کردهايم.
وي در ادامه با استناد به گزارش وزارت علوم از صحت مدرک تحصيلي وزير پيشنهادي فرهنگ و ارشاد اسلامي در رشته دکتري رشته علوم سياسي و مطالعات فرهنگي خبر داد.
نصيرايي در خصوص «تعهدات شفاهي» وزير فرهنگ گفت: تاکيد بر توسعه ديپلماسي فرهنگي با توجه مشکلات موجود در وزارتخانه، رشد روزافزون فيلم و سريالهاي خانواده محور با توجه به سبک زندگي ايراني – اسلامي، بررسي شرايط و تامين نيازهاي اقتصادي جامعه هنري کشور، اقدام در جهت پويايي شوراي فرهنگ عمومي به منظور هويت بخشي به سبک زندگي ايراني – اسلامي، اقدامات جدي براي حل مشکلات چاپ، نشر و به خصوص تامين بعضي نيازهاي مثل کاغذ، نظارت صريح و عالمانه قانوني بدون تلاش در دخالت بيمورد و تصدي گري دولت از برنامههاي ايشان است.
