برنامه‌ريزي وزارت ارشاد براي احداث هنرستان در تمامي استان‌ها

آيين بازگشايي هنرستان‌هاي هنرهاي زيباي استان تهران روز شنبه سوم مهر ماه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در هنرستان موسيقي دختران تهران برگزار شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از خبرنگار مهر، آيين بازگشايي هنرستان‌هاي هنرهاي زيباي استان تهران صبح امروز شنبه سوم مهر ماه با حضور محمد مهدي اسماعيلي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در هنرستان موسيقي دختران تهران برگزار شد.

جاوداني مدير فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران در ابتداي اين مراسم ضمن قدرداني از دست‌اندرکاران وزارت ارشاد در حمايت از فعاليت‌هاي آموزش‌هاي هنرستان‌هاي سراسر کشور گفت: اميدوارم همکاران خوبم در هنرستان‌هاي دختران و پسران بتواند در خدمت عزيزان هنرجو باشند و خدماتي که طي سال‌هاي متمادي ارائه مي‌شد با کيفيت بيشتري ادامه پيدا کند.

محمد مهدي اسماعيلي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هم در اين مراسم که به ميزباني اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران برگزار شده بود، با گراميداشت اربعين حسيني و هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصيلي اظهار کرد: يکي از کارهاي مهمي که طي ماه‌هاي گذشته در ستادکرونا در دستور کار ما بود اين بود که بتوانيم همزمان با آغاز مهرماه فصل ويژه‌اي را در حوزه آموزش داشته باشيم. در اين زمينه اتفاقات خوبي رقم خورد که طي آن شاهد سرعت واکسيناسيون بوديم و در اين زمينه يک اطمينان نسبي به وجود آمد که مي‌تواند براي کادر آموزشي، اوليا مدرسه و کساني که درگير اين موضوع هستند فضاي اطمينان بخشي باشد.

وي ادامه داد: برنامه دولت اين است که بحث آموزش مجازي و حضوري را به صورت توامان ادامه بدهد و پس از اطمينان از واکسيناسيون روند عادي آموزش در کشور اجرا شود. به هر ترتيب مدرسه و حوزه آموزش حساسيت‌هاي زيادي دارد که بايد فرآيند آموزش به صورت حضوري را در آن اجرا کرد. به هر حال اجتماعي شدن بچه‌ها و روابط عاطفي که در اين زمينه صورت مي‌گيرد قطعاً با آموزش‌هاي مجازي اتفاق نمي‌افتد و امروز شاکريم که چنين روندي ولو به صورت محدود در حال شکل‌گيري است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بيان کرد: نکته بعدي که مي‌توانم به آن اشاره کنم رخ دادن يک اتفاق مهم است و آن از دست دادن يک دانش‌آموز دهه هشتادي هستيم که نوجوان قهرماني بود و براي ما خاطرات رزمندگان دفاع مقدس را زنده کرد. نام علي لندي اسم و خاطرات خود را در کتاب قطور افتخارات اين مرز و بوم ثبت و ضبط کرد و من از شما مي‌خواهيم براي شادي روح اين عزيز صلواتي را ختم کنيد.

اسماعيلي با اشاره به فعاليت‌هاي آموزشي هنرستان‌ها بيان کرد: حضور من در مراسم امروز به منظور توجه جدي وزارت ارشاد به مباحث آموزشي در حوزه‌هاي مختلف هنراست. به هر حال وقتي من آمار هنرجويان براي حضور در هنرستان‌ها را مي‌بينم اين انگيزه ايجاد مي‌شود که بايد تسهيلات بيشتري را براي توسعه هنرستان‌ها برنامه‌ريزي کرد. ما تلاش مي‌کنيم در هر استان حداقل يک هنرستان دخترانه و پسرانه احداث کنيم و اين برنامه بسيار مهمي است که روي آن تمرکز داريم چرا که استعداد و هنر فرزندان ايراني بايد زمينه ظهور و بروزش فراهم شود تا انشالله شاهد اتفاقت موثري در حوزه فرهنگ و هنر کشور باشيم.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پايان صحبت‌هاي خود ضمن گراميداشت ياد و خاطره معلمان و دانش آموزان شهيد دوران دفاع مقدس به روح و روان شهداي سرافراز انقلاب اسلامي و مدافع حرم درود و سلام فرستاد و ابراز اميدواري کرد که طي سال‌هاي آينده امکان حضور در همايش پياده روي اربعين را داشته باشد.

وي پس از پايان صحبت‌هاي خود به صورت نمادين زنگ بازگشايي هنرستان هنرهاي زيبا را به صدا درآورد.

در پايان اين مراسم با حضور وزير ارشاد و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران، از هنرجويان رتبه زير ۱۰۰ کنکور هنر هنرستان‌هاي هنرهاي زيباي استان تهران قدرداني به عمل آمد.

پیمایش به بالا