نقاشي رشته‌رشته شده «بنکسي» فروشي فراتر از انتظار داشت

تابلو نقاشي «دخترک و بادکنک بنکسي»‌ اثر «بنکسي» که پيش‌تر رشته‌رشته شده بود در يک حراجي به چندين برابر قيمت برآورد شده فروخته شد.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از گاردين نوشت، يکي از تابلوهاي نقاشي «بنکسي»‌ هنرمند مشهور خياباني در يک حراجي به قيمت ۱۸.۵ ميليون پوند فروخته شد.

اين نقاشي که در حقيقت همان تابلو نقاشي «دخترک و بادکنک» است پس از آنکه در حراجي پيشين در مقابل چشم همگان به طور خودکار رشته‌رشته‌ شد با نام «عشق در سطل‌زباله» شناخته مي‌شود.

اين نقاشي در حراجي اخير ساتبيز لندن به قيمت ۱۸,۵۸۲,۰۰۰ ميليون پوند فروخته شد با اين حال قيمت تخميني براي اين اثر ۴ الي ۶ ميليون پوند برآورد شدخه بود.

اين اثر هنري پيش از اين در سال ۲۰۱۸ در حراجي ساتبيز به يک زن اروپايي ناشناس به قيمت يک ميليون پوند فروخته شده بود. در آن سال لحظاتي پس از آنکه اين اثر فروخته شد صداي زنگي شنيده شد و نقاشي به طورخودکار رشته‌رشته شد. در نهايت فقط بخشي از نقاشي که در آن بادکنک قرمز رنگ به تصوير کشيده است در قاب نقاشي سالم باقي ماند.

طرح نقاشي «دخترک و بادبادک قرمز»‌ که يک دختربچه را در کنار يک بادکنک قرمز قلبي‌شکل به تصوير مي‌کشد، نخستين‌بار بر روي ديوار خياباني در شرق لندن ديده شد و پس از آن‌ها بارها بازآفريني شد.

با اينکه نام «بنکسي» به عنوان يکي از آشناترين نام‌ها در جهان هنر به شمار مي‌رود اما هويت اين هنرمند همچنان ناشناس باقي مانده است. آثار اين هنرمند بيشتر به مسائل سياسي و موضوع‌هايي مانند گرمايش زمين، جنگ، شنود غيرقانوني و شرايط سخت کاري پرداخته‌اند.

پیمایش به بالا