دو موزه در ايتاليا آثاري را که از روسيه امانت گرفته بودند پس از درخواست اين کشور بازميگردانند.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از رويترز نوشت، دو موزه در ميلان چندين اثر هنري را که از روسيه به امانت گرفته بودند پس از درخواست روسيه بازميگردانند؛ مسئلهاي که نشاندهنده افزايش تنشهاي ناشي از هجوم روسيه به اوکراين است.
موزه هرميتاژ واقع در سن پترزبورگ در نامهاي به «کاخ سلطنتي ميلان» خواستار استرداد دو تابلو نقاشي از جمله «زني با کلاه پر» اثر «تيسين» شد. اين نقاشي براي برگزاري نمايشگاه «تيسين و تصوير زنان قرن شانزدهم در ونيز» امانت داده شده بود. اين نمايشگاه از بيست و سوم فوريه آغاز شده بود و قرار است تا پنجم ژوئن ادامه داشته باشد. به اين ترتيب، اين نمايشگاه بدون وجود نقاشي «تيسين» ادامه خواهد داشت.
مسوولان «گالري ايتاليا» که اداره يکي از موزههاي ميلان را برعهده دارند نيز اعلام کردند درخواست استرداد ۲۳ اثر از ۲۰۰ اثر حاضر در نمايشگاه «تور بزرگ: روياي ايتاليا از ونيز تا پمپئي» را دريافت کردهاند. اين ۲۳ اثر از سه موزه روسيه امانت داده شده بودند. در نتيجه اين آثار نيز پيش از پايان اين نمايشگاه در ۲۳ مارس بازگردانده خواهند شد.
«بنياد فندي» در رم و موزه ديگري در شهر «اودينه» نيز درخواستهاي مشابهي را دريافت کردهاند.
