چندي پيش خبرهايي از سرقت لنگه کفش يکي از مجسمه هاي پرويز تناولي در پارکي در تهران منتشر شد که در نهايت به انتشار مطلبي انجاميد مبني بر اينکه پرويز تناولي فردي را معرفي خواهد کرد تا اين قطعه را مجددا طراحي کند و بسازد و هزينه هم توسط سازمان زيباسازي شهر تهران پرداخت مي شود.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، حالا چند روز پس از آن اتفاق، در پيگيري جديد اين پرسش مطرح شده است که آيا در نهايت فردي که قرار است مجسمه را بازسازي کند، انتخاب و معرفي شد و اساسا روند بازسازي اين اثر به کجا انجاميد.
بر اين اساس تنديس تناولي فرزند پرويز تناولي در اين رابطه گفته: «صبح چهارشنبه ۱۸ اسفند ماه ملاقاتي داشتيم و در اين رابطه صحبت کرديم. قرار شد فرمي که متعلق به سازمان زيباسازي شهر تهران است را به ما بدهند که پر کنيم. در اين فرم قيمت ها برآورد خواهد شد؛ اينکه مثلا حدودا چقدر خرج وسايل و ابزار ميشود. پس از اينکه اين کار انجام شد، فردي که قرار است کار مرمت را انجام دهد، معرفي خواهيم کرد.»
او ادامه داد: «فعلا مشخص نيست چه کسي قرار است کار مرمت مجسمه پدرم را انجام دهد؛ چون اول بايد اعلام کنيم که هزينه ساخت دوباره اين لنگه کفش چقدر خواهد شد.»
