شهر آينده دبي بازگشايي مي شود

مقامات دبي اعلام کردند سايت عظيم اکسپو ۲۰۲۰ دبي با عنوان اکسپو سيتي دبي يا «شهر آينده» با مسکن، مشاغل و امکانات تفريحي بازگشايي مي‌شود.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از بيزينس نوشت، توسعه در حومه دبي با هدف هفت ميليارد دلار براي اکسپو ۶ ماهه که در ماه مارس به پايان رسيد، در حال حاضر ميزبان دفاتر اپراتور شرکت DP World دبي و شرکت آلماني زيمنس است.

شيخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم امارات، در بيانيه‌اي گفت: ما تغيير مکان نمايشگاه را به اکسپوسيتي دبي، شهري جديد که زيباترين اهداف و آرزوهاي دبي را نشان مي‌دهد، اعلام مي‌کنيم.

اکسپو سيتي دبي، شهري دوستدار محيط زيست، دوستدار خانواده‌ها، اقتصاد و نسل‌هاي آينده خواهد بود و ۸۰ درصد از زيرساخت‌ها و ساختمان‌هاي اوليه آن همچنان باقي خواهد ماند.

در اين اطلاعيه بدون اشاره به جزئيات بيشتر آمده شهر آينده علاوه بر DP World و زيمنس، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌هاي کوچک و متوسط را در خود جاي خواهد داد و هيچ آماري در مورد ميزان مسکن يا فضاي اداري در دسترس ارائه نشده است.

دفتر شيخ محمد گفت: منطقه جديد که در اول اکتبر افتتاح مي‌شود و قبلا به‌ عنوان منطقه ۲۰۲۰ نامگذاري شده بود، با پايداري، نوآوري، آموزش و سرگرمي هدايت مي‌شود و در آن استفاده از پلاستيک‌هاي يک بار مصرف ممنوع خواهد شد.

برگزارکنندگان مي‌گويند: با وجود همه‌گيري ويروس کرونا که برگزاري اين رويداد را يک سال به تعويق انداخت، ۱۹۲ غرفه اکسپو ۲۴ ميليون بازديدکننده داشته است.

اکسپو به فهرستي از طرح‌هاي جذاب در دبي پيوسته است.

پیمایش به بالا