بزرگترين ديوارنگاره اسطوره فوتبال آرژانتين نقاشي شد

ديوارنگاره بزرگي از مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين و جهان بر روي ديواري در شهر بوينوس آيرس نقش بست.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از رويترز نوشت، يک هنرمند آرژانتيني نقاشي ديواري غول‌پيکري از ديگو مارادونا، اسطوره فقيد فوتبال در بوينوس آيرس را به مناسبت جشن تولد ۶۲ سالگي برنده جام جهاني، کشيده است.

«مارتين رون»، ديوار ۱۶۰۰ متر مربعي (۱۷۰۰۰ فوت مربع) را در قلب شهر با تصويري از مارادونا بر اساس عکسي از او که تيمش را در فينال جام جهاني مقابل آلمان در سال ۱۹۹۰ تشويق مي‌کرد، پر کرده است.

اين ديوارنگار ۴۱ ساله، در اين زمينه گفت: «از قبل مي‌دانيم که او بهترين بازيکن جهان بود، اما او به عنوان يک فرد چه کسي بود؟ او يک جنگجو بود، او در برابر ناملايمات قرار گرفت، حتي آسيب ديد، او با هر چيزي روبه‌رو مي‌شد.»

مارادونا در اواخر سال ۲۰۲۰ در سن ۶۰ سالگي بر اثر ايست قلبي درگذشت، که باعث شد يک دوره سوگواري سراسري براي ستاره پرحاشيه‌اي که ميليون‌ها نفر او را مورد احترام قرار مي‌دادند آغاز شود و طرفدرنش به او لقب «D۱۰S» (به معناي خدا به زبان اسپانيايي) دادند.

اين نقاشي ديواري در مجموع ۲۵ روز کاري براي تيمي متشکل از هفت هنرمند، کار به همراه داشته و از ۸۰۰ ليتر (۲۰۰ گالن) رنگ براي خلق آن استفاده شده است که به گفته «مارتين رون» بزرگترين نقاشي ديواري مارادونا تا به امروز است که با حدود ۴۵ متر (۱۴۸ فوت)، هم‌ارتفاعِ مجسمه آزادي نيويورک است.

براي نشان دادن دو قهرماني آرژانتين در جام جهاني ۱۹۷۸ و ۱۹۸۶ و يک ستاره هم به اميد تکرار اين افتخار در جام جهاني امسال در قطر روي اين نقاشي بزرگ ديواري نقش بسته است.

پیمایش به بالا