يک ايستگاه قطار متروکه در پاريس به خانه «آلبرتو جاکومتي»، مجسمهساز نامدار تبديل ميشود.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از گاردين نوشت، ساختماني که زماني در پاريس به عنوان يک ايستگاه قطار مورد استفاده قرار ميگرفت، از اين پس به عنوان موزه مختص آثار «آلبرتو جاکومتي» ـ مجسمهساز سورئال سوئيسي ـ فعاليت خواهد داشت.
در حال حاضر آثار اين هنرمند در «مؤسسه جاکومتي» واقع در پاريس نگهداري ميشود. اين مؤسسه درحقيقت ۹۵ نقاشي، ۲۶۰ مجسمه برنز، ۵۵۰ مجسمه گچي و چندين طراحي را شامل ميشود، اما فضاي اين مؤسسه براي نمايش تمام اين آثار کافي نيست.

در صورت افتتاح موزه، ششهزار متر مربع از فضاي ساختمان ايستگاه قطار به نمايش آثار «جاکومتي» اختصاص داده ميشود.
مدير «مؤسسه جاکومتي» در گفتوگو با نشريه «لوموند» بيان کرد: «ما از نيمي از فضاي ساختمان استفاده خواهيم کرد؛ فضايي بسيار بزرگ و زيبا. در اين صورت فضاي کافي براي نمايش مجموعه آثار «جاکومتي» و برگزاري نمايشگاههاي موقتي را خواهيم داشت.»
همسر «جاکومتي» مايل بود مجموعه آثار اين مجسمهساز در پاريس باقي بماند.
ساختمان ايستگاه قطاري که براي موزه «جاکومتي» انتخاب شده، در کرانه رود «سن» واقع شده و در سال ۱۹۰۰ ميلادي ساخته شده است. طراحي اين موزه را «Juste Lisch»، معماري که کاخ اليزه را در سال ۱۸۵۲ ميلادي بازسازي کرد، بر عهده داشت.
اين ساختمان يکي از املاک شهر پاريس محسوب ميشود و قرار است به طور کلي بازسازي شود.

