معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کهگيلويه و بويراحمد از شکوفا شدن ظرفيتهاي توليدات صنايعدستي در مناطق مختلف اين استان خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ميراثآريا، مهرنوش بهنيازاده گفت: براي شکوفا شدن ظرفيتهاي صنايعدستي بيش از ۵۰ دوره آموزشي در مناطق شهري و روستايي استان برگزار شده است.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کهگيلويه و بويراحمد بيان کرد: باهدف رونق فروش توليدات هنرمندان صنايعدستي زمين مورد نياز ايجاد بازارچه دائمي در دو شهرستان بويراحمد و گچساران فراهم شده که نقش مهمي در رونق اقتصادي مردم دارد.
بهنيازاده با اشاره به اينکه بسياري از کالاهاي مصرفي ايرانيان از محصولات خارجي تشکيل شده، افزود: ميتوان با فرهنگسازي درباره ارزش محصولات صنايعدستي و معرفي توليدات نمونه ايراني به کاربردي شدن استفاده از محصولات مذکور کمک شود.
او عنوان کرد: بهعنوانمثال عروسک ليلي بهعنوان عروسک سنتي در کهگيلويه و بويراحمد ميتواند جايگزين خوبي براي عروسکهاي خارجي در استان باشد که تحقق اين امر ضمن درآمدزايي به ثروتآفريني کمک ميکند.
