برگزاري هفته فرهنگي ترکمنستان در ايران

هفته فرهنگي ترکمنستان در ايران به ميزباني شهر اصفهان آذرماه سال جاري برپا مي شود.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايرنا، اين رويداد با حضور ۴۰ تن از هنرمندان و وزير فرهنگ اين کشور از دوم تا پنجم آذر ماه سال جاري ميزبان علاقه مندان خواهد بود.

در اين رويداد هنرمندان ترکمني در حوزه هنرهاي تجسمي، موسيقي، صنايع دستي، فيلم و سينما آثار خود را به مخاطبان ارائه مي‌کنند.

هفته‌هاي فرهنگي يکي از اصلي‌ترين رويدادهاي روابط فرهنگي و ديپلماسي عمومي است که بر اساس موافقت‌نامه‌هاي فرهنگي ميان دو کشور و با حضور عالي‌ترين مقام فرهنگي برگزار مي شود.

اين رويداد با ميزباني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به عنوان متولي ديپلماسي فرهنگي جمهوري اسلامي ايران و همکاري اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان، استانداري، شهرداري و حوزه هنري اصفهان برپا خواهد شد.

هفته فرهنگي ترکمنستان دوم آذر ماه، ساعت ۱۷:۳۰ در تالار هنر اصفهان، با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، استاندار اصفهان و وزير فرهنگ ترکمنستان افتتاح مي شود.

در طول برگزاري هفته فرهنگي ترکمنستان علاوه بر اجراي گروه‌هاي موسيقي سنتي ترکمنستان، نمايشگاه صنايع دستي، آثار هنري و تجسمي، لباس سنتي، هفته فيلم ترکمنستان، نمايشگاه عکس در محل حوزه هنري اصفهان مجموعه تاريخي سعدي برقرار است.

در اين رويداد فرهنگي، همچنين نشست ادبي مخدومقلي فراغي به عنوان يکي از مشاهير مشترک دو کشور، با حضور شاعران و اديبان ايران و ترکمنستان در دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.

پيش از اين، روزهاي فرهنگي ايران و نمايشگاه صنايع دستي ايران در ترکمنستان ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و مقامات عالي رتبه ترکمنستان بطور رسمي گشايش يافته بود.

بيش از ۵۰ نفر از هنرمندان حوزه هاي مختلف فرهنگي هنري اعم از موسيقي، صنايع دستي تجسمي، نقاشي، بازي هاي رايانه اي و .. از سوي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي براي حضور در هفته فرهنگي ايران در ترکمنستان اعزام شده بودند و در قالب هفته فرهنگي ايران در ترکمنستان برنامه هايي چون نمايش فيلم‌هاي سينمايي ايراني با ترجمه زبان ترکمني، اجراي موسيقي هنرمندان دو کشور، صنايع دستي، جشنواره غذاهاي ملي ايراني و … برگزار کردند.

پیمایش به بالا