نشست “مخاطب‌پژوهي هنري چيست و الزمات آن” برگزار مي شود

مديريت مطالعات راهبردي معاونت پژوهشي فرهنگستان هنر، بيست‌ويکمين نشست راهبردي را با عنوان «مخاطب‌پژوهي و الزمات آن» برگزار مي‌کند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط‌عمومي فرهنگستان هنر، در پي برگزاري نشست‌هايي که با موضوع حقوق مخاطب برگزار مي‌شود، نشست پنجم از سلسله‌نشست‌هاي راهبردي در زمينه موضوعي حقوق معنوي مخاطب به نشست تخصصي «مخاطب پژوهي هنري و الزمات آن» اختصاص دارد. در اين نشست تخصصي سيدرضا نقيب‌السادات، دانشيار و عضو هيئت علمي دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي، به سخنراني مي‌پردازد.

اين نشست تخصصي سه‌شنبه 5 دي‌ماه 1402 از ساعت 10 تا 12 به صورت حضوري و مجازي برگزار مي‌شود. علاقه‌مندان براي شرکت در آن مي‌توانند به نشاني خيابان وليعصر، پايين‌تر از چهارراه طالقاني، شماره 1552، طبقه سوم، سالن گلستان هنر مراجعه يا از طريق نشاني پيوند مجازيhttps://b2n.ir/h87557 به نشست متصل شوند.

پیمایش به بالا