روند ساخت کليساي «ساگرادا فاميليا» که در شهر «بارسلون» واقع شده است، در سال ۲۰۲۶ ميلادي تکميل خواهد شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، سال ۲۰۲۶ ميلادي به عنوان تاريخ جديد تکميل روند ساخت و ساز کليساي «ساگرادا فاميليا» اعلام شده است که بر اين اساس اين کليساي باشکوه پس از گذشت ۱۴۴ سال از شروع ساخت و ساز بلاخره تکميل خواهد شد.
«گاردين» نوشت، مديريت سازماني که وظيفه تکميل ساخت و ساز شاهکار «آنتوني گائودي» را برعهده دارد،اخيرا سال ۲۰۲۶ ميلادي که با صدمين سالگرد درگذشت معمار اين بنا مصادف است را به عنوان تاريخ جديد تکميل ساخت و ساز «ساگرادا فاميليا» اعلام کرد.
اين سازمان اعلام کرد که بودجه و مصالح لازم براي اتمام ساخت و ساز اين ساختمان را در اختيار دارد و با تکميل ساخت برج مرکزي ۱۷۲.۵ متري «ساگرادا فاميليا»، اين کليسا به بلندترين ساختمان بارسلون تبديل خواهد شد.
اگرچه قرار است اين ساختمان تا سال ۲۰۲۶ تکميل شود، انتظار مي رود کار بر روي مجسمهها و جزئيات تزئيني و مهمتر از همه، راه پله بحثبرانگيز منتهي به ورودي اصلي تا سال ۲۰۳۴ ادامه پيدا کند.
زماني که ساخت اين کليسا در سال ۱۸۸۲ ميلادي شروع شد، بخش اعظمي از محيط اطراف اين بنا را زمينهاي کشاورزي احاطه کرده بود، اما با گذشت زمان بافت شهري در اطراف کليسا رشد کرد. پلکاني بحث برانگيز اين بنا که در دو بلوک بزرگ شهر امتداد مييابد، به تخليه حدود ۱۰۰۰ خانواده و کسب و کار منجر خواهد شد.
در حالي که برخي از متخصصان آثار «گائودي» با ساخت اين پلکان مخالفت ميکنند، اما «کمپس» تاکيد دارد که راهپله هميشه بخشي از نقشه معمار بوده است.
از زمان آغاز ساخت «ساگرادا فاميليا»، سازندگان آن با چالشهايي از جمله جنگ و کمبود بودجه مواجه شدهاند. اخيراً نيز همهگيري کرونا به وقفه دو ساله در روند ساخت آن منجر شده است.
قبل از هجوم گردشگران، اين بنا بايد منحصراً از طريق کمکهاي مالي توبهکنندگان تأمين ميشد، که بودجه را غيرقابل پيشبيني ميکرد و بسياري ترديد داشتند که اين بنا هرگز تکميل شود.
با اين حال اکنون چند دههاي است که گردشگري درآمد ثابتي را براي ساخت اين بنا تضمين کرده است، چراکه سالانه نزديک به ۵ ميليون بازديدکننده بين ۲۵ تا ۴۰ يورو (۲۰ تا ۳۲ پوند) براي بازديد از اين بنا پرداخت ميکنند.
