نمايشگاه عکس" از کابل تاجاکارتا" با حضور سفير اندونزي و رايزن فرهنگي افغانستان جمعه يکم بهمن درفرهنگ سراي ارسباران گشايش مي يابد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي فرهنگ سراي ارسباران، اين نمايشگاه با عکس هايي از شهرتاريخي کابل با قدمت دو هزارساله با آثار فاطيما حسيني و عکس هايي از جاکارتا شهر قلعه اي و پايتخت کشور اندونزي با فريم هايي از ارديپا ويرن جوريت يکم تا دهم بهمن ساعت 16 تا20براي بازديد عموم در فرهنگ سراي ارسباران به نمايش در مي آيد .

فاطيما حسيني و ارديپا ويرن جوريت هردو در جايي دور از كشورشان زندگي كردند. آثار ارايه شده در اين نمايشگاه برداشت و نشانه هاي مشترک بين اين دو پايتخت از نگاه اين دو عکاس در گذر خياباني از پايتخت کشورشان است .
فاطيما حسيني دانشجوي هنر در رشته عكاسي و ارديپا ويرن جوريت دانشجوي علوم سياسي دانشگاه تهران است . تهران جايي است كه بيش از هرشهر ديگري در آن زندگي كردند و فارسي زبان مشترك تبادل اين دو هنرمند به شمار مي رود..
علاقه مندان براي بازديد از اين نمايشگاه مي توانند به فرهنگ سراي ارسباران به نشاني خ شريعتي بالاتراز پل سيدخندان خ جلفا مراجعه کنند. تلفن 20-22872818
