سوفيا گالري لندن که در سالهاي اخير اقدام به برگزاري نمايشگاههاي متعددي از هنرمندان ايراني کرده است با حضور در آرت استيج سنگاپور به عنوان يکي بزرگترين بازارهاي اقتصادي هنر در شرق آسيا آثار هنرمندان ايراني را در معرض ديد علاقمندان قرار ميدهد.
سوفيا گالري لندن در اين نمايشگاه آثار هنرمنداني از جمله رضا درخشاني، پويا آريانپور، آزاده رزاقدوست ، رضا بهاروند و رامين شيردل را به نمايش ميگذارد. هم چنين آثار "رابرت کلي" هنرمند بريتانيايي هم در اين نمايشگاه به تماشا در ميآيد.
در اين نمايشگاه از ميان آثار کليه گالريهاي مشارکتکننده پنج اثر به صورت عمومي و پابليک در فضاي بيروني اين نمايشگاه به نمايش در ميآيد که در ميان آنها اثري از رامين شيردل با عنوان “enjoy” که مجسمهاي 180 سانتي متري است به نمايش در ميآيد.
آرت فر سنگاپور از 12 تا 15 ژانويه ( 23 تا 26 ديماه) برگزار ميشود 9 اثر از هر هنرمند به نمايش درخواهد آمد.
![]()
اثر رضا درخشاني
![]()
اثر پويا آريانپور
![]()
اثر آزاده رزاق دوست
منبع:هنرآنلاين
