مديرعامل شرکت توسعه تجارت پروانه از زيرمجموعه هاي صندوق اعتباري هنر، تأکيد کرد: اين مجموعه در تلاش است با ايجاد بستر هنري جديد اين امکان را براي تمامي شرکتها، ارگانها، موسسات دولتي و خصوصي فراهم آورده تا در راستاي حمايت از کسب و کارهاي فرهنگي و هنري ايراني و ايجاد فرهنگسازي در تهيه هداياي سازماني، آثار هنري هنرمندان توانمند کشور در رسته (نقاشي خط) را در قالب هداياي هنري با شناسنامه اثر ارائه کند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي و اطلاع رساني صندوق اعتباري هنر، اميررضا يزدخواستي با تأکيد بر سياست هاي صندوق اعتباري هنر مبني بر توانمند سازي هنرمندان در اين حوزه اضافه کرد: شرکت هنر پروانه به منظور حمايت و توانمندسازي هنرمندان گرامي و ايجاد بازارهاي اقتصادي براي کسب و کارهاي صنايع هنرهاي تجسمي، به حوزه بازارهاي مرتبط با اين آثار ورود پيدا کرده است.
مدير عامل شرکت توسعه تجارت پروانه افزود: بر اساس بررسيها و مطالعات انجام شده در حوزه بازارها و مخاطبين اين حوزه، آثار بسته به مناسبتها، نيازها و نگاه هر مجموعه توليد و براي ارائه به بازارهاي داخلي و خارجي ارائه خواهد شد.
يزدخواستي در ادامه سخنان خود با اشاره به رسالت خطيرو افق هاي ترسيم شده و سياستگذاري هاي انجام گرفته صندوق اعتباري هنر در حمايت از اصحاب فرهنگ و هنر، تصريح کرد: هدف اصلي اين شرکت فرهنگسازي براي خريد و آشنايي با آثار هنري و ايجاد حلقه واسط بين هنرمندان و بازار فروش است که براي اين منظور، بازارهاي فروش سنتي و ديجيتال را شناسايي و ارزيابي کرده و متعاقباً تصميم به حضور در چند پلتفرم فروش گرفتهايم.
يزدخواستي در ادامه سخنان خود، هديه دادن در مناسبت هاي مختلف را يکي از رسوم ما ايرانيان دانست و اظهار داشت: در اين زمينه تلاش کرديم با فرهنگ سازي، آثار هنري فاخرهنرمندان ايراني را جايگزين هداياي خارجي وگاهاً بيکيفيت در سبد خريد مردم و دستگاه هاي اجرايي دولتي و خصوصي قرار دهيم.به گفته وي در قدم اول جامعه هدف ما شامل ارگانها و سازمانهاي دولتي بود زيرا با برگزاري نشستها و جلسات متعدد و برقراري ارتباط با اين نهادها، توانستيم بازاريابي مناسبي در اين زمينه ايجاد تا آثار هنري ما به عنوان هداياي سازماني در سبد خريد آنها قرار گيرد.
مدير عامل شرکت توسعه تجارت هنر پروانه در عين حال تأکيد کرد: اين شرکت تلاش ميکند تا بازارهاي هنري جديد ايجاد و آنها را رونق بخشد و بستر مناسبتري براي ارائه آثار هنري هنرمندان گرامي را در بازارهاي داخلي، خارجي و … فراهم آورد.
يزدخواستي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به امضاي تفاهمنامه قرارگاه عدالت فرهنگي (محروميت زدايي)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با "شرکت توسعه تجارت هنر پروانه" از زير مجموعه هاي صندوق اعتباري هنرگفت: انعقاد اين تفاهمنامه را در راستاي حمايت از آثار هنري، در مناطق محروم و کم برخوردار کشور عنوان کرد و هدف از ايجاد و امضاي اين تفاهمنامه را با توجه به رسالت شرکت پروانه در راستاي اهداف صندوق اعتباري هنر مبني بر توانمند سازي هنرمندان و ايجاد بستري مناسب جهت تجاري سازي و بازارسازي آثار توليد شده هنرمندان در مناطق فوق الذکر عنوان کرد.
مدير عامل شرکت توسعه تجارت هنر پروانه در عين حال تاکيد کرد: معتقديم، اين شبکه مويرگي تأثير مستقيمي بر معيشت هنرمندان درتمام مناطق کشور به ويژه کم برخوردار و محروم بطوريکنواخت خواهد گذاشت.
