عکس‌هاي جشنواره «تصوير سال» مي‌تواند تلنگري به جامعه باشد/ اميدواري به برگزاري اين رويداد در استان‌هاي مختلف

معاون هنري وزارت فرهنگ در بازديد از نمايشگاه عکس تصويرسال گفت:تصوير سال به عنوان يک رويداد مهم هنري، بهتر است در ساير استان‌ها نيز برگزار شود تا افراد علاقه‌مند سراسر کشور امکان بهره‌مندي از آثار اين رويداد را داشته باشند. در حال حاضر، محدوديت زماني و مکاني باعث شده که بسياري از علاقه‌مندان خارج از تهران نتوانند به اين نمايشگاه دسترسي پيدا کنند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط‌عمومي معاونت هنري، نادره رضايي معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ضمن بازديد از گالري‌ها و بخش‌هاي مختلف بيست و يکمين نمايشگاه تصوير سال و جشنواره فيلم تصوير در گفت‌وگو با روابط عمومي خانه هنرمندان ايران، گفت: «تصوير سال امسال وارد بيست و يکمين دوره خود شده است. در کشور ما کمتر پيش مي‌آيد که يک رويداد بتواند به شکل مداوم و با استمرار برگزار شود و اين که اين رويداد موفق شده بيست و يک دوره را پشت سر بگذارد، گواه وجود فکر، تلاش و پشتکار مستمر در پس اين کار است، به‌ويژه آن که اين رويداد، مستقل و در بخش خصوصي برگزار مي‌شود. استمرار چنين برنامه‌اي، آن هم در شرايطي که معمولاً رويدادها کوتاه‌مدت هستند، کاري بسيار دشوار و نشان‌دهنده اراده برگزارکنندگان آن است.»

 او افزود: «امسال در تصويرسال محدوديت‌ سني در نظر گرفته نشد که همين موضوع سبب شد تا هنرمندان از رده‌هاي مختلف سني آثار خود را ارائه دهند. علاوه بر اين، تنوع آثار ارائه‌شده از سوي افراد با تفکرات گوناگون و اين که اين رويداد توانسته نگاه ملي و متنوعي به موضوعات مختلف داشته باشد، بسيار قابل توجه است.»

 معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره جشنواره فيلم تصوير بيان کرد: «يکي از بخش‌هاي ويژه اين دوره، فيلم‌هاي کوتاه نسل نو است. نسل جوان، با وجود داشتن ابزارهايي ساده‌تر، مثل موبايل، کارهايي را ارائه داده‌اند که به خوبي نشان مي‌دهد خلاقيت در قالب‌ها و امکانات مختلف جريان پيدا مي‌کند. اين فيلم‌ها هم از نظر تعداد و هم از نظر کيفيت، نشانه وجود استعدادهاي چشمگير در کشور هستند.»

 رضايي همچنين درباره توجه جشنواره فيلم تصوير به حوزه محيط زيست گفت: «کارهاي بسيار خوبي در حوزه محيط زيست ارائه شده است که آثار عميق و تاثيرگذاري به شمار مي‌روند. با توجه به نزديک شدن به روزهاي پاياني جشنواره، توصيه مي‌کنم افراد فرصت باقي‌مانده را غنيمت بشمارند و از اين بخش ديدن کنند. به‌ويژه که خانم دکتر شينا انصاري، به‌عنوان متخصص حوزه محيط زيست، در برپايي اين بخش مشارکت داشته‌ است. اميدوارم اين بخش هم مورد توجه فعالان اين حوزه قرار بگيرد چون چنين فضايي مي‌تواند از جنبه آگاهي‌بخشي، نقشي مهم را ايفا کند.»

 او در ادامه ضمن بيان اين نکته که تصوير سال بايد در سال‌هاي آينده به شکلي گسترده‌تر برگزار شود، عنوان کرد: «تصوير سال به عنوان يک رويداد مهم هنري، بهتر است در ساير استان‌ها نيز برگزار شود تا افراد علاقه‌مند سراسر کشور امکان بهره‌مندي از آثار اين رويداد را داشته باشند. در حال حاضر، محدوديت زماني و مکاني باعث شده که بسياري از علاقه‌مندان خارج از تهران نتوانند به اين نمايشگاه دسترسي پيدا کنند. اميدوارم با همکاري معاونت امور هنري، تصوير سال در سال آينده به شکل گسترده‌تر و در سطح کشور برگزار شود. حتي مي‌توان هفته هنر تصوير سال را در سراسر استان‌ها اجرا کرد. اين اتفاق ملي شدن اين رويداد مستقل را بيشتر تقويت خواهد کرد.»

 معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره ماهيت نمايشگاه تصوير سال و جشنواره فيلم تصوير اظهار داشت: «تصاوير جشنواره ترکيبي از تلخي‌ها و شيريني‌هاي يک سال گذشته است؛ چه در حوزه خبر، سياست، اجتماع، ورزش، فرهنگ و هنر. مرور اين آثار فرصتي است براي همه که بتوانيم با نگاه به اتفاقات تلخ و شيرين، آنچه تجربه کرده‌ايم را تحليل کنيم. اميدوارم مرور اين تصويرها تلنگري براي جامعه باشد تا تلاش کنيم که اتفاقات تلخ کمتر شود و بتوانيم لبخند‌هاي بيشتري را در تصاوير سال آينده ثبت کنيم.»

 نادره رضايي در پايان تاکيد کرد: «تصوير سال يک رويداد حيرت‌انگيز است و اميدوارم همچنان موفق باشد و به مسير روشن خود ادامه دهد.»

پیمایش به بالا