فعاليت شوراي مشورتي شرکت هنرمندان ايران در دوسالانه ونيز آغاز شد

فعاليت «شوراي مشورتي دو سالانه ونيز» با هدف بهره مندي از خرد جمعي ، ارتقاي کيفيت حضور هنرمندان ايراني در فعاليت هاي برون مرزي و برنامه ريزي هدف مند براي نحوه حضور نمايندگان کشورمان در اين رويداد جهاني آغاز شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي اداره کل هنرهاي تجسمي،  فعاليت شوراي مشورتي برگزاري و شرکت نمايندگان کشورمان در دوسالانه هنرهاي تجسمي ونيز با هدف بهره مندي از خرد جمعي ، ارتقاي کيفيت حضور هنرمندان ايراني در فعاليت هاي برون مرزي و برنامه ريزي هدف مند براي حضور دراين رويداد جهاني آغاز شد. 

علاوه بر حضور نادره رضايي معاون امورهنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، آيدين مهديزاده مديرکل هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، رضا دبيري نژاد رئيس موزه هنرهاي معاصربه عنوان اعضاي حقوقي شورا، تعدادي از هنرمندان ، کيوريتورها و کارشناسان شناخته شده حوزه هنرهاي تجسمي کشورمان نيز در اين شوراي مشورتي حضور پيدا خواهند کرد که اسامي آنها طي روزهاي آينده طي ابلاغ هايي جداگانه به صورت رسمي اعلام مي شود. 

بررسي و تدوين راهبردهاي حضور ايران در دوره هاي آتي دوسالانه ونيز ، حضور مؤثر در رويدادي همچون دوسالانه ونيز، تاکيد بر هماهنگي ميان نهادهاي هنري، هم‌افزايي تخصصي و بهره‌مندي از تجربيات ارزشمند هنرمندان پيشکسوت ۀ،ايجاد بستري براي تصميم‌سازي‌هاي راهبردي و نمايش ظرفيت‌هاي هنري ايران در سطح جهاني از جمله مواردي بود که در اولين جلسه اين شوراي مشورتي مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

دوسالانه ونيز که از سال ۱۸۹۵ ميلادي تاکنون برگزار مي‌شود، به عنوان يکي از قديمي‌ترين و معتبرترين رويدادهاي هنري جهان، بستري منحصر‌به‌فرد براي معرفي ظرفيت‌هاي فرهنگي کشورها و ايجاد گفت‌وگوي بين‌المللي ميان هنرمندان، منتقدان و کيوريتورهاي برجسته محسوب مي‌شود. تشکيل شوراي مشورتي، اقدامي استراتژيک براي حضور قدرتمندتر ايران در اين عرصه و ارائه تصويري اصيل، معاصر و پويا از هنر ايراني در سطح جهاني به شمار مي‌رود.

اعضاي اين شورا که ترکيبي از هنرمندان پيشکسوت، کيوريتورهاي مطرح و کارشناسان برجسته هستند، با ارائه ديدگاه‌ها و مشاوره‌هاي تخصصي، اداره کل هنرهاي تجسمي را در مسير انتخاب کيوريتور، هنرمندان و پروژه‌هاي متناسب براي حضور در غرفه ملي ايران ياري مي دهند.

از جمله مأموريت‌هاي اصلي شوراي مشورتي مي‌توان به موارد چون ارائه راهکار در زمينه انتخاب کيوريتور و هنرمندان براي غرفه ملي ايران؛ بررسي و تحليل محتوايي و هنري پروژه‌هاي پيشنهادي؛تعيين و پيشنهاد ايده محوري غرفه ايران با توجه به مباني فرهنگي و هنري جمهوري اسلامي ايران و روندهاي جهاني هنر معاصر و پيشنهاد راهکارهايي براي تقويت جنبه‌هاي بين‌المللي، رسانه‌اي و ديپلماسي فرهنگي در حضور ايران اشاره کرد .

پیمایش به بالا