همزمان با روز جهاني کودک؛ موزه عروسک هاي ملل بازگشايي مي شود

مدير موسسه خانه دوستان آشنا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به بازگشايي موزه عروسک هاي ملل در اين موسسه افزود: خبر تعطيلي موزه عروسک هاي ملل به دليل مشکلات اقتصادي چندي پيش در فضاي مجازي منتشر و کمپيني براي حمايت از تعطيل نشدن اين موزه تشکيل شد.

سارا برقعي گفت: موسسه خانه دوستان آشنا در راستاي پشتيباني از فعاليت هاي فرهنگي حوزه کودک و نوجوان و با هدف حفظ موزه عروسک هاي ملل فضايي را با همکاري علي گلشن و مسعود ناصري(موسسان موزه) براي نگهداري و نمايش عروسک هاي ملل به صورت دائمي در اين موسسه اختصاص داد.

برقعي با بيان اينکه موزه عروسک هاي ملل روز جمعه (16مهرماه) به مناسبت روز جهاني کودک بازگشايي خواهد شد، اظهار کرد: در اين روز علاقه مندان مي توانند به صورت رايگان از اين موزه ديدن کنند.

وي ادامه داد: از روز شنبه (17مهرماه) نيز مدارس و مهدهاي کودک مي توانند بصورت گروهي از موزه عروسک هاي ملل ديدن کنند.

مدير موسسه خانه دوستان آشنا رونمايي از عروسک هاي اهدايي دکتر شمس الدين مفيدي و عروسک هاي فرهنگي ساخته محبوبه نورصالحي را از جمله برنامه هاي روز بازگشايي موزه عروسک هاي ملل عنوان کرد و گفت: در اين روز مسئولاني از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و شوراي کتاب کودک همچون نوش آفرين انصاري نيز حضور داشته و سخنراني خواهند کرد.

وي با اشاره به امنيت موسسه خانه دوستان آشنا براي نگهداري از آثار موزه عروسک هاي ملل اظهار کرد: اين موسسه به دوربين هاي مداربسته مجهز بوده و امنيت به صورت کامل براي نگهداري از عروسک هاي موزه ملل ايجاد مي شود.

برقعي ابراز اميدواري کرد: با بازگشايي موزه عروسک هاي ملل در موسسه خانه دوستان آشنا، کانون فرهنگي حرفه اي براي کودکان و نوجوانان ايجاد شده تا کودکان و نوجوانان از برنامه هاي ادبي و هنري اين کانون همچون قصه گويي، شعر، داستان نويسي و تمرين گويش بيش از پيش بهره مند شوند.

مدير موسسه خانه دوستان آشنا ترويج فرهنگ و زبان فارسي را از جمله اهداف اين موسسه عنوان کرد و گفت: متاسفانه امروزه کودکان و نوجوانان از داشته هاي فرهنگي و ادبي خود بي اطلاع و گريزان هستند که قصد داريم در موسسه خانه دوستان آشنا به عنوان نهاد خصوصي و زير نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در محيط فرهنگي کودکان و نوجوانان را با شيوه هاي نوين با زبان و ادب فارسي آشنا کنيم.

برقعي افزود: اين موسسه دوره هاي آموزشي ادبي با موضوع هاي آشنايي با شاعران برجسته کهن فارسي همچون فردوسي، سعدي، عطار و مولوي نيز برگزار مي کند.

موزه «عروسک هاي ملل»، موزه اي هنري- خصوصي است که سال 93 توسط مسعود ناصري و علي گلشن و با حمايت فريده ناصري با نمايش700 عروسک فرهنگي از کشورهاي مختلف جهان تاسيس شد، اين موزه توانست پس از مدتي، تعداد 1500 عروسک را از 64 کشور جهان در آرشيو خود قرار دهد.

اين موزه براي دو سال پي درپي از سوي شوراي بين المللي موزه ها، عنوان موزه برتر گروه خصوصي را در شاخص هاي آموزش، پژوهش، بازديد و کودک و نوجوان دريافت کرد.

متاسفانه سال گذشته تعداد قابل توجهي از عروسک هاي اين موزه به همراه برخي از ابزار موزه اي همچون دوربين فيلمبرداري، دوربين عکاسي و ويدئو پروجکشن به سرقت رفت.

همچنين اين موزه تيرماه سال جاري به دليل مشکلات اقتصادي و عدم تمديد اجاره نامه به صورت موقت تعطيل شد.

موزه عروسک هاي ملل در برنامه اي به مناسبت روز جهاني کودک با پشتيباني موسسه فرهنگي «خانه دوستان آشنا» بازگشايي مي شود.

همچنين پيش از اين در شبکه هاي اجتماعي، با پشتيباني مالي بيش از 500 فرد و نهاد دوست دار اين موزه، مبلغي در قالب حمايت هاي مالي مردمي براي بازگشايي اين مجموعه جمع آوري شد.

آيين بازگشايي موزه عروسک هاي ملل روز جمعه (16مهرماه) ساعت 9 تا 18 در خانه دوستان آشنا واقع در خيابان ميرداماد، خيابان نفت جنوبي، کوچه تابان، پلاک 11 با حضور آزاد براي علاقه مندان، برگزار خواهد شد.

خبرنگار: معصومه جوان معبودي – انتشاردهنده: محمد آجورلو

پیمایش به بالا