مجموعه آثار هدي بلوري تحت عنوان " دورترين نگاه" از روز جمعه شانزدهم مهر ماه ساعت 16 الي 20 در گالري هور گشايش مي يايد.
هدي بلوري در گفتگو با خبرنگار گالري آنلاين اظهار داشت:
شکل گيري اين مجموعه از آنجايي آغاز شد که سالها پيش در يک سفر هوايي، پس از فاصله گرفتن هواپيما از زمين، فرم ها و رنگ هاي فوق العاده بي نظير و جديدي را مشاهده کردم . از آن زاويه کاملاً ديد متفاوتي به زمين داشتم، اين انديشه که بتوان اين زاويه ديد را به تصوير کشيد بسيار برايم جالب بود. تلاشم را در سال 90 با يک نمايشگاه انفرادي در اين زمينه شروع کردم و طي اين پنج سال سعي کرده ام که روي اين پروژه تمرکز کنم.
اين هنرمند در ادامه در مورد سبک و تکنيک آثار خود توضيح داد:
سبک آثار من را ميتوان ناتوراليسم انتزاعي ناميد و تکنيکي که براي اجراي آثارم استفاده کرده ام ميکس مديا (ترکيب مواد) است.
مدتي پس از آغاز پروژه ابزار کارم را تغيير دادم و در نتيجه به ايده ها و نتايج تازه تري دست يافتم. در نهايت اين امکان ايجاد شد تا بتوانم تکنيک آثارم را متفاوت تر اجرا کنم و بافت هايي را به اين صورت نمايش بدهم.
وي در ادامه دليل انتخاب عنوان " دورترين نگاه " براي اين نمايشگاه را چنين شرح داد:
انتخاب عنوان "دورترين نگاه" براي اين مجموعه از اين جهت است که تصاوير ذهني اين پروژه زماني شکل گرفت که از دورترين فاصله اي که امکان داشت زمين را نظاره مي کردم. البته طي تکميل پروژه گاهي اوقات از طريق اينترنت و نقشه گوگل نيز تصاويري دريافت کرده ام .
در واقع، اين مجموعه حقيقت ديگري از زمين را با زاويه ديد متفاوتي نسبت به آن نمايش ميدهد، که البته اگر اين فاصله بيش تر از اين مسافت بود از فضاي زميني خود خارج مي شد.
اين استاد دانشگاه در مورد هدف خود از جمع آوري مجموعه ي " دورترين نگاه " بيان کرد:
بخش هايي از آثار جزئياتي از زمين را نمايش مي دهد که رنگ آن صرفا بر اساس حس من نسبت به فصل ها انتخاب شده است و دقيقا حقيقت طبيعت نيست.
به طور مثال در يکي از کارها به نام خزان 1 رنگ هاي نارنجي، خاکستري سبزها و قهوه اي ها وجود دارند که حس من نسبت به فصل پاييز را نمايش ميدهد، در کار خزان 2 سعي من بر آن بوده تا فضاي شادتري ايجاد شود و اشباع رنگي پاينتري داشته باشد. در کار ديگري با عنوان تابستان سعي شده با رنگ هاي گرم و قرمزها، حرارت و گرماي فصل تابستان القا شود.
هدف اصلي از جمع آوري اين مجموعه اعتقاد من به طبيعت گرايي و به تصوير درآوردن آن است. گاهاً کارهايي خلق کرده ام که موضوع آنها اجتماعي، طنز تلخ و حقايقي است که در مقابل چشمانمان رخ ميدهد ، وليکن به جهت اينکه ما با دنيايي از خاکستري ها روبرو هستيم ترجيح ميدهم که حداقل کمي فضاي ذهني ام را تغيير دهم و مخاطبين آثارم را از اين فضاي خاکستري اجتماع دور کنم. در حقيقت مايل هستم توجه را به سوي خود زمين که تا اين اندازه زيبا است و بافت ها و رنگ هاي فوق العاده اي دارد ببرم.
اين نمايشگاه تا دوم آبان ماه 95 برپا خواهد بود و علاقه مندان ميتوانند همه روزه به جز شنبه ها از ساعت 14 الي 19 به آدرس: خيابان مطهري، خيابان ميرزاي شيرازي شمالي، کوچه نعيمي، شماره 12، گالري هور مراجعه نمايند.




