درِ چهارصدساله دزديده‌شده پيدا شد

محمود مدنيان، مدير ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان نائين در جريان بازديد خبرنگاران از آثار تاريخي و گردشگري اين شهرستان که در حاشيه نهمين گردهمايي راهنمايان سراسر کشور در اصفهان صورت گرفت، پس از دريافت اين خبر از سرهنگ کربلايي، فرمانده کل يگان ويژه حفاظت اعلام کرد: اين در که داراي تزئينات و منبت‌کاري با قدمت 400 سال بود، حدود يک سال و دو ماه پيش از جايگاه اصلي خود در مسجد دزديده شد، که از سه ماه پيش با ورود يگان حفاظت ويژه سرنخ‌هايي به دست آمد و سرانجام درِ تاريخي به سرقت‌رفته‌ اين مسجد ارزشمند و قديمي امروز کشف شد.

 

به گفته‌ او، درِ به سرقت‌رفته‌ مسجد «سيدِ محمديه نائين» از منطقه نائين خارج نشده بود که يگان ويژه طي انجام عملياتي موفق به شناسايي سارقان نيز شد.

 

مدنيان همچنين اظهار کرد: عمليات شناسايي اين سرقت توسط سرهنگ کربلايي، فرمانده کل يگان ويژه حفاظت با هماهنگي يگان حفاظت اصفهان، اداره آگاهي نائين و با دستور مقام قضايي اين شهرستان به نتيجه رسيد.

 

به گزارش ايسنا، مسجد «سيدِ محمديه نائين» يکي از قديمي‌ترين مساجد نائين است که احتمال داده مي‌شود، متعلق به دوره صفويه باشد. گنبد و درِ منبت‌کاري‌شده‌ اين مسجد به تاريخ 997 هجري است.

پیمایش به بالا