تشکيل انجمن صنفي جوانان فعال و کاريکاتوريست پيشکسوت مي‌خواهد

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا ، بهمن عبدي درباره‌ي دلايل تشکيل نشدن انجمن صنفي کاريکاتور در طول سال‌هاي گذشته، اظهار کرد: بحث تشکيل انجمن، بحث تازه‌اي نيست و از قديم مطرح بوده است. چند جوان فعال مي‌خواهيم که با همراهي چند کاريکاتوريست پيشکسوت اين موضوع را پيگيري و دوندگي‌هاي آن را برعهده بگيرند. تازه بعد از اين دوندگي‌ها و امضا گرفتن‌ها و تشکيل انجمن، مشکلات شروع مي‌شود.

 

او تأکيد کرد:‌ انجمن صنفي کاريکاتوريست‌ها بايد انجمني باشد که همه‌ي هنرمندان را دربر بگيرد و بتواند نيازها و مشکلات را رفع کند.

 

وي ادامه داد: يکي از مشکلات تشکيل انجمن، داشتن يک مکان است که آن هم يک اجاره‌بهايي دارد. کاريکاتوريست‌ها مانند نقاشان و گرافيست‌ها نيستند و با مشکلات مالي در حوزه‌شان مواجه هستند و بحث حق عضويت انجمن صنفي هم وجود دارد. اگر هم قرار باشد اين هزينه‌ها از جاي ديگري تأمين شود بايد منتظر اعمال‌ نظرها و انتظارهاي آن مجموعه باشيم.

 

اين هنرمند همچنين بيان کرد: با وجود اين مشکلات قطعا وجود اين انجمن، از نبودنش بهتر است. نمي‌دانم اگر انجمن تشکيل شود سرنوشت آن چه خواهد شد و هر کس به راه خودش مي‌رود يا انجمن مي‌تواند همه را دربر بگيرد و مشکلات اين صنف را حل کند.

 

عبدي ادامه داد: ما در استان‌ها ديگر، انجمن‌هايي داريم که زير نظر شهرداري، اداره ارشاد يا حوزه هنري فعاليت مي‌کنند و چون معمولا چراغ خاموش حرکت مي‌کنند، مشکلي هم براي‌شان به‌وجود نمي‌آيد. در تهران اگر بخواهيم انجمن مستقلي داشته باشيم، بايد فکر اين مسائل را هم بکنيم. يعني جايي براي استقرار داشته باشيم و استقلال خودمان را هم حفظ کنيم.

 

اين کاريکاتوريست همچنين گفت: کاريکاتور به‌خاطر داشتن رويکرد انتقادي‌اش معمولا با مشکلاتي در زمينه صنفي مواجه است. معمولا پيش مي‌آيد که کاريکاتوريست‌ها از طرف جايي تحت فشار قرار مي‌گيرند و انجمن بايد آن‌قدر استقلال داشته باشد که بتواند از اعضايش حمايت کند.

پیمایش به بالا