سازه تعاملي شهري در پارک ملت برگزيده نظرسنجي جهاني

سازه تعاملي شهري در پارک ملت برگزيده نظرسنجي جهاني شد

به گزارش سرويس معماري گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، در سومين سال متوالي و نظرسنجي از کاربرهاي اينترنتي درباره انتخاب بهترين آثار معماري ساخته شده توسط دانشجويان سراسر دانشگاه‌هاي جهان در همان ابتدا نام و عکس چند اثر معماري از ايران مطرح شد. از نظر کاربر‌هاي اين سايت، اثري ايراني با نام “سازه تعاملي شهري” که توسط دانشجويان ايراني ساخته و در پارک ملت نصب شده کار بسيار ارزشمندي است و در نهايت اين اثر که استاد راهنماي ساخت آن مهدي کامبوزيا است در صدر ۳۲ اثر برگزيده سال گذشته ميلادي از منظر کاربر‌ها قرار گرفت.

کارشناس‌هاي سايت ياد‌شده اين چيدمان هنري را طرحي پيچيده اما بسيار هنري توصيف کردند که با استفاده از چند تکه فولاد فرو رفته در خاک در جاي خود محکم شده است، حال آنکه زيبايي آن در تکه‌هاي بزرگ فولادي است که به وسيله کابل‌هاي پرشمار و منظمي روي هوا معلق نگه داشته‌شده‌است؛ چيدماني که پايداري و تعليق را توام با يکديگر نشان مي‌دهد.

گفتني است دانشجويان دست‌اندرکار طراحي و ساخت اين چيدمان هنري هلنا قنبري، بهرنگ بني‌آدم، آريا گوله، شميم آقازاده، اشکان رادنيا،‌ مهران علي‌نژاد و عطيه آقايي هستند و اين اثر جزو آثاري است که از سوي اين هنرمندان در طرح استقبال از بهار ارائه و از سوي سازمان زيباسازي اجازه ساخت و اجرا در پارک ملت را به دست آورد.

پیمایش به بالا