پاسخ معاون هنري به حاشيه‌هاي دوسالانه ونيز

معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره انتقاد برخي از کارشناسان و هنرمندان مبني بر نحوه حضور ايران در بي‌ينال ونيز توضيحاتي را ارائه داد.

علي مرادخاني معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پاسخ به خبرنگار مهر درباره انتقادهايي که به نحوه حضور ايران در بي‌ينال ونيز شده است، بيان کرد: همه هزينه هايي که در بي ينال ونيز اتفاق افتاد کساني که اينجا اسپانسر شده بودند پرداخت کردند و ما دخالت اجرايي نداشتيم بلکه مداخله ما يک مداخله محتوايي بود و به دليل اينکه طرف شرکت کننده يک هنرمند ايراني است به ماجرا ورود پيدا کرديم.

وي درباره حضور بيژن بصيري در بي‌ينال ونيز که اين شائبه را ايجاد کرده که نماينده دولتي ايران است، عنوان کرد: براي آقاي بصيري ارتباطات و امکانات زيادي وجود دارد و به تازگي در پالرمو نمايشگاه ديگري خواهد داشت. اين هنرمند در چند جاي ديگر برنامه هاي متعددي را در سطوح مختلف در نظر گرفته و آنچه ما در بي ينال ونيز انجام داديم حمايت از هنرمندي است که وقتي به اين شکل در دنيا مطرح مي شود، تنها نماند.

مرادخاني ادامه داد: همين حالا خيلي از رسانه‌ها انتقاد دارند که چرا برخي از خبرنگاران در ايتاليا حضور پيدا کرده اند و برخي ديگر هم نه، ما اگر قرار باشد همه مباحث را اين طور ادامه بدهيم که کار براي ما مشکل مي شود. کما اينکه داستان ما شبيه آن داستان پدر و پسري شده که هر کسي بالاخره يک چيزي به آنها مي گويد.

پیمایش به بالا