گالري Gmurzynska در زوريخ آثار دو هنرمند مطرح قرن بيشتم کازيمير مالهويچ و دونالد جاد را از دهم ژوئن تا پانزدهم سپتامبر به نمايش در خواهد آورد.
به گزارش گالري آنلاين، پس از نمايشگاه مشترک اين دو هنرمند با عنوان چيدمان مسکو در سال 1994 اين دومين نمايشگاهي است که به بررسي روابط و تاثيرات ذهني اين دو فرد بر يکديگر مي پردازد.
برگزاري و برنامه ريزي اين رويداد توسط فلاوين جاد پسر دونالد جاد انجام شده است.
در اين مجموعه دو اثر بزرگ از کازيمير مالهويچ مربوط به سالهاي 1915 و 1917 همراه با بيست اثر با اهميت ديگر از اين هنرمند، و 8 اثر از دونالد جاد با تکنيک تخته سه لا و آلمينيوم مربوط به سالهاي 1980 و 1990 همراه با هفت اثر ديگر وي به نمايش در آمده است.
دانلد جاد از سال 1959 تا 1965 در «مجله هنر» مسئول بخش نقد بود و نقدهاي خود را در آنجا چاپ ميکرد. سال 1961 به بعد نقاشي به روش سنتي را رها کرد و به حجمهاي تکرار شونده که از جنس آلومينيوم و آهن گالوانيزه بودند، روي آورد. جاد در سال 1973 به انجمن هنري «سوهوي منهتن» Manhattan's SOHO پيوست.

کازيمير مالهويچ با خلق آثاري کاملاً انتزاعي به سبک منحصر به فردش دست يافت؛ سبکي که او عنوان سوپرهماتيسم (والاگرايي) را بر آنها گذاشت. ويژگي اين سبک، اشکال و عناصر هندسي (مربع، مستطيل، دايره، مثلث) شناور و معلق در فضا و خطوط متقاطع است. در نقاشيهاي مالهويچ در اين دوره، هيچ نشانهاي از جهان واقعي وجود ندارد، از درخت و رودخانه و يا موجودات زنده اثري نيست. بيننده اين آزادي را پيدا ميکند که فقط براساس احساسات خود با اين نقاشي روبرو شود و به آن بينديشد.

