نقاشي ويليام ترنر در حراج ساتبيز لندن

شاهکاري از ويليام ترنر در حراج هفته بعد ساتبيز لندن به فروش مي‌رسد.

سايت ساتبيز در خبري نوشته است شاهکاري از ويليام ترنر با عنوان Ehrenbreitstein که اين نقاش به سال 1835 خلق کرده است در حراجي به تاريخ 5 ژوئيه نمايش داده مي‌شود. ساتبيز اعلام کرده اين نقاشي در دست مجموعه‌داري است و به صورت شخصي نگهداري مي‌شود. اين نقاشي بنام‌ترين اثري است که در حراج ساتبيز با عنوان شاهکارهاي کهن در 5 ژوئيه، در لندن برگزار مي‌شود.

جوزف مالورد ويليام تِرنِر که او را معمولا با حروف آغازين نامش جي. ام. دابليو. ترنر مي‌شناسند  متولد ۱۷۷۵  و درگذشته به سال 1851 است. ترنر منظره‌پرداز رمانتيک بريتانيايي بود که در زمان حيات خود چهره‌اي جدل‌برانگيز محسوب مي‌شد و اکنون نيز از او به‌عنوان هنرمندي ياد مي‌شود که نقاشي منظره را به درجه‌اي والا ترفيع داده‌است .

اگرچه ويليام ترنر بيشتر به‌خاطر منظره‌هاي رنگ روغن خود مشهور است اما او همچنين از بزرگ‌ترين استادان نقاشي منظره آبرنگ بريتانيا است. او به "نقاش نور" شهرت يافته‌است و آثارش سرآغازي براي دريافتگري در هنر رمانتيک به حساب مي‌آيد.

ذيلا چند اثر از جمله سلف پرتره ترنر  را مي‌بينيد. نخستينِ اين تصاوير نقاشي معروف او Ehrenbreitstein است.

منبع:هنرآنلاين

پیمایش به بالا