
نخستين تور عکاسي و فيلمسازي جشنواره فيلم و عکس فناوري و صنعتي (فردا) با همکاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در پارک فناوري پرديس برگزار ميشود.
پرويز کرمي – مشاور معاون علمي و فناوري رياست جمهوري – 24 خردادماه از دبيرخانه جشنواره بازديد و در نشست مشترکي با مسعود نجفي – دبير جشنواره – و بهزاد رشيدي – رييس جهاد دانشگاهي واحد هنر – توافق شد تا نخستين تور عکاسي و فيلمسازي جشنواره، 27 خردادماه در پارک فناوري پرديس برگزار شود. همچنين ستاد برگزاري جشنواره تصميم گرفت که يک جايزه به فيلمها و عکسهاي ارائهشده از تورهاي جشنواره اختصاص دهد.
تورهاي عکاسي و فيلمسازي از مجتمعهاي بزرگ فناوري و صنعتي با رويکرد آموزشي و تجربهگرايانه توسط سومين جشنواره فيلم و عکس «فردا» برگزار ميشود. اين تورها ميتواند علاوه بر تجربهاندوزي براي دانشجويان و هنرجويان عکاسي و فيلمسازي، زمينه آشنايي مديران صنايع با ابزارهاي هنري را فراهم کند و بسترهاي ارتباط گسترده و موثر فرهنگ، صنعت و فناوري را رقم زند.
سومين جشنواره ملي فيلم و عکس فناوري و صنعتي (فردا) از هفتم تا نهم مردادماه توسط جهاد دانشگاهي و با همکاري وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و دانشگاه هنر برگزار ميشود.
اين جشنواره که پذيراي آثار فيلمسازان، سازمانها و شرکتهاست، در هفت بخش فيلمهاي داستاني (ويديويي بلند و کوتاه)، فيلمهاي مستند، پويانمايي، آيتمهاي تبليغاتي (آنونس، تيزر و نماهنگ)، بخش ويژه فيلمهاي يک دقيقهاي، عکس و مسابقه آثار دانشجويي برگزار ميشود.
فراخوان سومين جشنواره فيلم و عکس فناوري و صنعتي (فردا) از چندي قبل منتشر شده است و علاقمندان ميتوانند آثار خود را در هفت بخش تعيين شده تا 31 خردادماه ارسال کنند. فراخوان جشنواره از طريق سايت WWW.JDFEST.IR و همچنين مراجعه حضوري و تلفني قابل پيگيري است.
منبع : ايسنا
