سخنراني پژوهشگر و منتقد هنري ايتاليايي در رابطه با “مجسمه‌سازي اروپا و ايتاليا در دو دهه اخير” در موزه معاصر

منتقد هنري ايتاليايي، از مجسمه‌سازي اروپا و ايتاليا در دو دهه اخير مي‌گويد

الئونورا فراتتارولو، در هفتمين دوسالانه مجسمه‌سازي تهران از مجسمه‌سازي اروپا و ايتاليا در دو دهه اخير مي‌گويد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايلنا، پژوهشگر و منتقد هنري ايتاليايي در هفتمين دوسالانه مجسمه‌سازي تهران از مجسمه‌سازي اروپا و ايتاليا در دو دهه اخير مي‌گويد.

الئونورا فراتتارولو (پژوهشگر و منتقد هنري ايتاليايي) ساعت 14 (2بعداز ظهر) روز چهارشنبه 19 مهرماه با عنوان «مجسمه‌سازي اروپا و ايتاليا در دو دهه اخير» در سينماتک موزه هنرهاي معاصر تهران سخنراني مي‌کند.

اين منتقد هنري که براي هفتمين دوسالانه مجسمه‌سازي تهران به ايران آمده است، روز گذشته نيز در کتابخانه و موزه ملک سخنراني داشت.

الئونورا فراتتارولو؛ پژوهشگر و منتقد هنري، فارغ­‌التحصيل رشته‌­ فلسفه و متخصص تاريخ هنر مدرن و معاصر  و مدرس دانشگاه و صاحب کرسي استادي تاريخ هنر معاصر در آکادمي هنرهاي زيباي بلونيا است.

از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۰ با مديريت ميراث تاريخي، هنري شهر پارما و پياچنزا همکاري مستمر داشته و از بنيانگذاران رشته­‌ آموزش موزه‌­داري در موزه‌­ي پيناکوتکا ملي پارما است.

از سال ۲۰۰۰ سرپرست بخش طراحي و چاپ­‌هاي آنتيک و معاصر همان آکادمي است. از سال ۲۰۱۱ عضو رسمي کميته‌­علمي بي­ينال طراحي شهر ريميني و از مؤسسان اين بنياد است. از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ مديريت هنري موزه خانه جورجو موراندي را برعهده داشته و پس از راه‌­اندازي فضاي نمايشگاهي اين موزه در آن نمايشگاه‌هايي از هنر معاصر برپا کرده است.

ماده، تکنيک و شاعرانگي عنوان آخرين نمايشگاه برگزار شده توسط فراتتا­رولو در حاشيه­‌ي پنجاه و هفتمين بي‌­ينال ونيز است. برگزاري نمايشگاه‌­هاي متعدد و همکاري با بخش دولتي و خصوصي، نوشتن نقد هنري درباره‌­ي آثار هنرمندان مدرن و معاصر براي مجلات در ايتاليا و اروپا از فعاليت‌هاي اوست.

الئونورا فراتتارولو با عنوان «الفباي خيال­انگيز آنتونيو بازولي و التقاط گري اروپايي» سه‌شنبه 18 مهر در کتابخانه و موزه­‌ ملک و روز 18 مهر در هفتمين دوسالانه‌­ مجسمه­‌سازي در موزه­ي هنرهاي معاصر تهران سخنراني کرد.

پیمایش به بالا