شجاعي‌طباطبايي سرپرست معاونت هنري حوزه هنري شد

با رفتن فاضل نظري به کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان، مسعود شجاعي‌طباطبايي سرپرست معاونت هنري حوزه هنري شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از مهر، مسعود شجاعي طباطبايي ضمن تاييد اين خبر عنوان کرد: بعد از رفتن فاضل نظري از حوزه هنري و منصوب شدن به سمت مديرعاملي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان مسئوليت وي در حوزه هنري به بنده واگذار شده و او به عنوان سرپرست معاونت هنري از اين پس مشغول فعاليت خواهد بود.

شجاعي طباطبايي که چندي پيش با حکم فاضل نظري به عنوان مدير مرکز هنرهاي تجسمي حوزه هنري منصوب شده بود همچنان در اين سمت به کار خود ادامه خواهد داد.

سيدمسعود شجاعي طباطبايي کاريکاتوريست و دبير جشنواره بين المللي کاريکاتور هولوکاست فروردين ماه امسال به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامي در سال ۱۳۹۵ انتخاب شده بود.

پیمایش به بالا