نمايشگاهي در فقدان مادر

به گزارش گالري آنلاين، نقاشي هاي فرزانه محجوبي تحت عنوان " ياد يار" از روز جمعه سيزدهم بهمن ماه در نگارخانه آشيان نقش و مهر به نمايش در مي آيد.

فرزانه محجوبي، متولد تهران است. وي داراي مدرک کارشناسي ارشد نقاشي از دانشکده هنرومعماري دانشگاه آزاد اسلامي سال  ۱۳۸۶ است و عضو موسسه توسعه هنرهاي تجسمي، عضو انجمن نقاشان ايران، عضو انجمن علمي هنرهاي تجسمي است، محجوبي مديريت نگارخانه آشيان نقش و مهر از سال۸۴ تاکنون به عهده دارد و همچنين تدريس در دانشگاه، برگزاري ۱۲ نمايشگاه انفراديو شرکت در بيش از ۶۰ نمايشگاه گروهي در ايران و خارج ازکشور را در کارنامه خود دارد.
ورک شاپ : اولين جشنواره هنرهاي تجسمي فجر-سالن ۵-موزه هنرهاي معاصر -۱۳۸۷

محجوبي در رابطه با آثار اين مجموعه در گفتگو با خبرنگار گالري آنلاين توضيح ميدهد:

بهانه اصلي برگزاري اين نمايشگاه به دليل فوت مادرم است که پارسال متاسفانه به رحمت خدا رفتند و آثار مربوط به يکسال اخير هستند که تحت تاثير اتفاقي‌ست که افتاده است.اين نمايشگاه همزمان با سالگرد مادر آغاز ميشود و تا سه روز در نگارخانه آشيان نقش و مهر داير است.
در اين نمايشگاه حدود ۳۰ اثر  سمبوليک در سايزهاي مختلف و با تکنيک اکريليک ارائه خواهد شد.

نمايش آثار اين هنرمند تا پانزدهم بهمن ماه ادامه خواهد داشت و علاقه مندان جهت بازديد از آثار مي توانند نگارخانه نقش و مهر واقع در ميدان آرژانتين، خيابان بخارست، خيابان هجدهم، بن بست گل محمدي، شماره 4 مراجعه نمايند.

پیمایش به بالا