نمايشگاه گروهي طراحي اعضاء خانه طراحي در گالري اسپاتزيو نور ميلان ايتاليا

آثار هنرمندان طراح ايراني از امروز 26 ارديبهشت ماه با کيوريتوري فرهاد گاوزن و محمود صالح محمدي مدير گالري نور در ايتاليا گشايش مي يابد.

به گزارش گالري آنلاين، مجموعه اي بزرگ از آثار طراحان جوان معاصر ايراني که اغلب آنها علاوه بر حضور فعال و انفرادي در فضاي هنر معاصر کشور، سال هاست ارتباطات فکري و عملي با خانه طراحي دارند در گالري نور ميلان ايتاليا به نمايش درمي آيد. 

طراحي پوستر رضا عابديني

نمايشگاه " طراحي محض "  با کيوريتوري فرهاد گاوزن و محمود صالح محمدي مدير گالري نور جمع آوري و از يازده طراح هفتاد اثر انتخاب شده است. اين نمايشگاه با حمايت موزه گالري ديدي و خانه طراحي برگزار گرديده است.
اين نمايش مجموعه اي گسترده از طراحان جوان معاصر ايراني در خارج از مرزهاي ايران است.

به نقل از برگزار کنندگان اين برنامه، مجموعه اي که با  تلاش و کوشش طراحان کشور خصوصا با نقش تاثيرگذار خانه طراحي به رشد و بالندگي رسيده و شاهد تاثير اين هنر بر نسل جوان  در فضاي ايران هستيم. حضور قاطع طراحي درمراکز فرهنگي هنري خصوصا گالري ها، موزه ها و مجموعه هاي خصوصي حاکي از پذيرفته شدن اين مديا به عنوان رسانه اي مستقل مي باشد. هميشه اين اميد ميرفت که روزي شاهد درخشش اين تلاش ها و بازتاب آن در فضاي بين المللي باشيم اين مهم چند ساليست که توسط گالري هايي مثل زيرزمين دستان و هنرمنداني مثل فرهاد گاوزن که طراحي هايش در گالري ساعتچي لندن و ددسن پاريس و آرت دبي  به نمايش در آمده  اتفاق افتاده است.
 نمايشگاه گروهي طراحي  اعضاء "خانه طراحي" 15 مي (26 ارديبهشت ماه) در گالري "اسپاتزيو نور" در ميلان ايتاليا افتتاح مي‌شود و آثاري از شيوا شهلا، حسين طادي، امين تيمار، امير محمدزاده،   مهديه ابوالحسن، زهرا نيکو راي، راحله قوي‌پنجه، مهسا مرسي، الهام افشار، هستي جدي به نمايش در مي‌آيد که همگي از طراحان جواني هستند که در فضاي حرفه‌اي کار مي‌کنند و آثارشان در گالري‌هاي مختلف به نمايش در آمده است، حضور در گالري نور که کمتر به هنر اگزوتيک و معرفي سطح پايين از هنر ميپردازد و دغدغه هايش معرفي آرت در سطح جهاني مي باشد.
اين نمايشگاه به مدت يک هفته تا بيست و سه ماه مي (دوم خرداد) در محل اين گالري برقرار است.
  آدرس:viale bilgany no 42 milano 20136 italia

پیمایش به بالا