
انجمن مفاخر معماري ايران، تحت عنوان بيست و يکمين دوره همانديشي در تيرماه 4 نشست تخصصي را برگزار خواهد کرد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، در اين برنامه چهارشنبه ششم تيرماه سال جاري نشست "چرا شوش مهم است؟" از ساعت 3:30 تا 5:30 بعد از ظهر برگزار ميشود.
نشست بعدي اين هم انديشي چهارشنبه سيزدهم تيرماه با عنوان "اگر آبها را در تهران جاري کنيم…!" از ساعت 3:30 تا 5:30 بعد از ظهر برگزار ميشود.
سومين نشست از مجموعه برنامههاي انجمن مفاخر چهارشنبه بيستم تيرماه برگزار ميشود. در اين نشست از کتاب معماران ايران (جلد دوم) از ساعت 3:30 تا 5:30 بعد از ظهر رونمايي خواهد شد.
آخرين نشست تيرماه هم انديشي انجمن مفاخر چهارشنبه بيست و هفتم تيرماه برگزار ميشود. اين نشست نيز با موضوع" الگوريتم معماري از ساعت 3:30 تا 5:30 بعد از ظهر برگزار ميشود.
علاقهمندان به حضور در اين نشستها ميتوانند به موزه هنرهاي ديني امام علي (ع) واقع در خيابان وليعصر، چهارراه نيايش، بلوار اسفنديار، پلاک 35 مراجعه کنند و يا جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره دبيرخانه انجمن : 88445856 – 88430222 تماس حاصل نمايند.
